⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Lazionun topu bize bıraktığı,kendimizi topa sahibiz diye kandırdığımız, lazionun 3 kere gelip 4 gol attığı,yenildiğimiz,maç sonu hocamın oyunun kontrolü bizdeydi diye dalga geçtiği,trollerinin 2 gün saklanacak delik aradığı,saygı duruşu ve istiklal marşıyla olaylı dağılacağımız bir maça hazırmıyız

Yener yahut yeniliriz pek umursamıyorum. Tek umursadigim bu Avrupa arenasında yatırım yaptığımız oyuncuların kipranip Avrupa kulüplerinin radarına girmeleri olur

Lazio bizden guclu bir takim. Kendi sahamizda bir puan almakta iyi bir sonuc olur. Ama bizden umudum yok. Bu performansla Lazio bizi paspas yapar.

Doktorum, bjk yalayanlar için bir reçeten var mı?
bir tanesini mıhladım ama zamanım olmuyor derin araştırma yapmaya.

sosyal medya hesaplarına dikkat ediliyor diye biliyorum üye alınırken ama sonrasında takip edilmiyor gibi.

facebook hesabında ana avrat galatasaray'a söven adam burda provakasyon yapabiliyor.

sitemiz büyük bir platform binlerce üye var mod ve adminlerin yetişmesi şüphesiz mümkün değil.

bizim üzerimize düşen kendi yakaladıklarımızı bildirmek, onlar gereğini yapacaktır.

he bir lafım da diğer rakip taraftar üyelerine.burda kimseyi aforoz etmiyoruz açıkça fenerli , bjkli, ts 'liyim diyen kurallara uyan ve provokasyon yapmayan herkes foruma davetlidir.fenerliler pek yapmıyor ama bjkli epey üye var yıllarca burda çakma id'lerle takılan yer edinmeye çalışan..

ilginç bir motivasyon..

bir tanesini mıhladım ama zamanım olmuyor derin araştırma yapmaya.

sosyal medya hesaplarına dikkat ediliyor diye biliyorum üye alınırken ama sonrasında takip edilmiyor gibi.

facebook hesabında ana avrat galatasaray'a söven adam burda provakasyon yapabiliyor.

sitemiz büyük bir platform binlerce üye var mod ve adminlerin yetişmesi şüphesiz mümkün değil.

bizim üzerimize düşen kendi yakaladıklarımızı bildirmek, onlar gereğini yapacaktır.

he bir lafım da diğer rakip taraftar üyelerine.burda kimseyi aforoz etmiyoruz açıkça fenerli , bjkli, ts 'liyim diyen kurallara uyan ve provokasyon yapmayan herkes foruma davetlidir.fenerliler pek yapmıyor ama bjkli epey üye var yıllarca burda çakma id'lerle takılan yer edinmeye çalışan..

ilginç bir motivasyon..
Kompleksleri geçmez onların, motivasyonları bu zaten

bir anlam ve derinlik bulamadım bu mesajda
Anlam ve derinliğe gerek yok düz mesaj
istediği kadroyu kuramadı yabancı sınırı yüzünden kritik hatalar yaptı
iki oyuncuya büyük paralar bağladı ve karşılığınıda alamayacağı açık
rakip kadrolara bakınca bizim kadro bariz geride kaçmak için tam zamanı
ama kaçarken de sözümü yemedim diye milli görevi öne sürüp gidebilir.

Anlam ve derinliğe gerek yok düz mesaj
istediği kadroyu kuramadı yabancı sınırı yüzünden kritik hatalar yaptı
iki oyuncuya büyük paralar bağladı ve karşılığınıda alamayacağı açık
rakip kadrolara bakınca bizim kadro bariz geride kaçmak için tam zamanı
ama kaçarken de sözümü yemedim diye milli görevi öne sürüp gidebilir.
düz mesajlara cevap vermediğimi belirtmek isterim ama içi de boş olmuş bunun.

Terim'i desteklemiyorum son maçtaki tercihlerinden dolayı ama kurduğu takıma laf etmek bence vizyonsuzluk yada çekememezlik olsa gerek.

Fatih terim siyasi doktrin değişmediği sürece milli takıma çağrılmaz kendisi de gitmez.

Lazio başkanı yönetseydi daha iyiydi böyle hakem ataması mı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir çılgınlık yapıp maça mı gitsem diye düşünmüyor değilim

Geri
Üst Alt