Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Sanki hocama laf çakıyomuşsun gibime geldiGenc futholcularimiz ilk yarida iyi mucadele edecekler 0-0bitirirz ikinci yari Babiller girince 3-0 bitiririz maci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki hocama laf çakıyomuşsun gibime geldiGenc futholcularimiz ilk yarida iyi mucadele edecekler 0-0bitirirz ikinci yari Babiller girince 3-0 bitiririz maci
Yapmaz öyle şeylerSanki hocama laf çakıyomuşsun gibime geldi
bir anlam ve derinlik bulamadım bu mesajdaOlusturamadi ondan![]()
Doktorum, bjk yalayanlar için bir reçeten var mı?bir anlam ve derinlik bulamadım bu mesajda
bir tanesini mıhladım ama zamanım olmuyor derin araştırma yapmaya.Doktorum, bjk yalayanlar için bir reçeten var mı?
Kompleksleri geçmez onların, motivasyonları bu zatenbir tanesini mıhladım ama zamanım olmuyor derin araştırma yapmaya.
sosyal medya hesaplarına dikkat ediliyor diye biliyorum üye alınırken ama sonrasında takip edilmiyor gibi.
facebook hesabında ana avrat galatasaray'a söven adam burda provakasyon yapabiliyor.
sitemiz büyük bir platform binlerce üye var mod ve adminlerin yetişmesi şüphesiz mümkün değil.
bizim üzerimize düşen kendi yakaladıklarımızı bildirmek, onlar gereğini yapacaktır.
he bir lafım da diğer rakip taraftar üyelerine.burda kimseyi aforoz etmiyoruz açıkça fenerli , bjkli, ts 'liyim diyen kurallara uyan ve provokasyon yapmayan herkes foruma davetlidir.fenerliler pek yapmıyor ama bjkli epey üye var yıllarca burda çakma id'lerle takılan yer edinmeye çalışan..
ilginç bir motivasyon..
Anlam ve derinliğe gerek yok düz mesajbir anlam ve derinlik bulamadım bu mesajda
düz mesajlara cevap vermediğimi belirtmek isterim ama içi de boş olmuş bunun.Anlam ve derinliğe gerek yok düz mesaj
istediği kadroyu kuramadı yabancı sınırı yüzünden kritik hatalar yaptı
iki oyuncuya büyük paralar bağladı ve karşılığınıda alamayacağı açık
rakip kadrolara bakınca bizim kadro bariz geride kaçmak için tam zamanı
ama kaçarken de sözümü yemedim diye milli görevi öne sürüp gidebilir.
Lazio başkanı yönetseydi daha iyiydi böyle hakem ataması mı olur