⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Ayrıca bu maçta Marcaonun oynayacağını düşünüyorum.

Yalniz kaybetmek falan mesele degil de bu ultraslan, hocaya ve oyunculara tepki verirse ne olacak ? Zaten takim genc. Twitter'da az göz attim, baya bilenmisler hocaya.

Güzel haber falan degil. Hocayi yollayacaksa baskan yollar. O elemanlarin isi degil o

aynen öyle

bugün terime bile diş geçirmeyi düşünen yarın başkasına neler yapmaz ki yaptılar da

terimin gelişinin bunların eliyle olması gidişinin de bunlarla olması fikri bazen bana da rahatlatıcı gelmiyor değil ama yine de galatasaray menfaatleri için bunları tarumar etmek lazım

aynen öyle

bugün terime bile diş geçirmeyi düşünen yarın başkasına neler yapmaz ki yaptılar da

terimin gelişinin bunların eliyle olması gidişinin de bunlarla olması fikri bazen bana da rahatlatıcı gelmiyor değil ama yine de galatasaray menfaatleri için bunları tarumar etmek lazım

Terimi getirdikleri falan yok ya. Hava cıva

Terim böyle devam ederse uaya kalmaz gönderme işi rahat olun onlara sucuk parasını verince susuyorlar

Boey ne zaman dönecek sakatlığı ne durumda? Maç özetini izledim Yedlin oynadıkça karşı takıma 1 gol garanti yazarım kim olursa.

Geri
Üst Alt