Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Olusturamadi ondanKendi oluşturduğu takım niye bırakıp gitsin?
•quod erat demonstrandum•

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olusturamadi ondanKendi oluşturduğu takım niye bırakıp gitsin?
•quod erat demonstrandum•
Yapama aga ona Drogba sneijder Melo Fernado Gomis lazim bu bebeleri ziyan ederŞu kadroyla bir halt yapamıyacaksa erkenden bıraksın yapan birisi bulunur
Allah agzindan isitsin birazda milli takim dusunsun direk omer bayram ile akbabayi alip oynatsin ohh missbu takımda beğenmiyorsa gitsin ,mt de ugrassin zaten
Yalniz kaybetmek falan mesele degil de bu ultraslan, hocaya ve oyunculara tepki verirse ne olacak ? Zaten takim genc. Twitter'da az göz attim, baya bilenmisler hocaya.
bu guzel haber
Güzel haber falan degil. Hocayi yollayacaksa baskan yollar. O elemanlarin isi degil o
Güzel haber falan degil. Hocayi yollayacaksa baskan yollar. O elemanlarin isi degil o
aynen öyle
bugün terime bile diş geçirmeyi düşünen yarın başkasına neler yapmaz ki yaptılar da
terimin gelişinin bunların eliyle olması gidişinin de bunlarla olması fikri bazen bana da rahatlatıcı gelmiyor değil ama yine de galatasaray menfaatleri için bunları tarumar etmek lazım
Takıma güveniyoruz da takımı yönetene güvenemiyoruz.Bu takıma güvenin
Maç hangi kanalda belli oldumu
Fransa'da yayıncı yok mu reis?
Yedlin ve Luyindama varsa banko 2 yeriz benceBoey ne zaman dönecek sakatlığı ne durumda? Maç özetini izledim Yedlin oynadıkça karşı takıma 1 gol garanti yazarım kim olursa.