⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Lazio (4-3-3): Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Basic, Milinkovic Savic, Escalante; Felipe Anderson, Muriqi, Zaccagni.

Lazio muhtemel kadro

Yenilecegimizi dusunuyorum, uzgunum bir Galatasaray'li olarak ama maalesef. Lazio'yu da izlemedim acikcasi ama Italyan ligi, bizim durumumuz, oturmamis pas agimiz ve formsuz as oyuncular (Muslera gibi) umutlarimi azaltiyor. Bunun yaninda, yenilsekte iyi ve atletik bir takim gormek istiyorum. Bunu derken aklima Boey'in ve Gustavo'nun olmayacagi da geliyor.

Bir Beşiktaşlıların dandik kulübünü sahiplendiği gibi şu takımı sahiplenemiyoruz ya ben ona yanarım. Adamlar dortmund karşısın çıkıyor galip geleceklerini düşünüyorlar. Takım 2 0 geride sürekli takıma destek veriyorlar. Daha maç başlamadan şu yaptığımıza bakın...
Umarım hoca da takım da buradaki birçok kişiyi yanıltır.

Açıkçası pek umudum yok. Nasil olsun? Kasımpaşa gibi takıma karşı 2-0'dan 2-2 oluyor. Trabzon maçı aynı. Yapilan bireysel hatalar üst seviyede. Aytaç filan da ortasahada oynarsa nasil umutlanalım, nasıl? NASIL?
Aytac oynayamiyor zaten kardes

Şu saçmalığa şu rezilliğe bakarmısın. Koskoca kulübü yerlerde süründüre süründüre millette zerre umut bırakmadı ve hala o koltukta arkadaş. Yahu şu kulübün başkanı veya yöneticisi olanlar vasıfsız cahil adamlar değiller. Onlarca rezillik olurken bunlar hangi alemdeydi arkadaş.

Eskiden rezilleri oynarken bile bir umudumuz vardı geleceğe dair. Adam onu bile aldı bizden.

Çok uçan kaçan bir takım olmayan bir takıma karşı beklenti çok düşük bir şekilde çıkıyoruz uzun zaman sonra, bu durumun en azından oyuncuların üzerindeki baskıyı alabileceğini düşünüyorum. Lazio ilk dakikadan itibaren üstümüze gelecektir eğer savunmada bireysel hatalar yapmazsak kontradan gol veya goller bulabiliriz. Ben puan çıkarabileceğimizi düşünüyorum açıkçası.

Çok uçan kaçan bir takım olmayan bir takıma karşı beklenti çok düşük bir şekilde çıkıyoruz uzun zaman sonra, bu durumun en azından oyuncuların üzerindeki baskıyı alabileceğini düşünüyorum. Lazio ilk dakikadan itibaren üstümüze gelecektir eğer savunmada bireysel hatalar yapmazsak kontradan gol veya goller bulabiliriz. Ben puan çıkarabileceğimizi düşünüyorum açıkçası.

Psv maçı gibi işte o biraz uçuyordu ama olsun oyuncuların da hocanın da zerre beklentisi yoktu 5 yemiştik

Lazio (4-3-3): Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Basic, Milinkovic Savic, Escalante; Felipe Anderson, Muriqi, Zaccagni.

Lazio muhtemel kadro

Bu kadro çok tehlike arz etmiyor bana göre yenilsek bile tek farklı ıkına sıkına olur. Ben şu kadroyu görünce kaybetmeyeceğimizi hissettim.

Yarın çok zor bir maç olacak. Çünkü orta sahanın yedeği olmayacak gibi bir durum var. Yarın özelinde kazanmaktan ziyade kaybetmemek daha önemli. Umarım taraftarımızın desteği ve futbolcularımızın ekstra hırsıyla kazanırız da biraz keyifleniriz.

Boeysiz ve gustavosuz daha da zor
Babel on libero oynasin 🤪

Geri
Üst Alt