Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde Brugge gibi genç oyuncularla doluyuz onlar gibi bir top oynayabilecekmiyiz acaba
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aytac oynayamiyor zaten kardesAçıkçası pek umudum yok. Nasil olsun? Kasımpaşa gibi takıma karşı 2-0'dan 2-2 oluyor. Trabzon maçı aynı. Yapilan bireysel hatalar üst seviyede. Aytaç filan da ortasahada oynarsa nasil umutlanalım, nasıl? NASIL?
kadroyu bosverelim, adamlarin a klas hocasi var, bittik bizLazio (4-3-3): Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Basic, Milinkovic Savic, Escalante; Felipe Anderson, Muriqi, Zaccagni.
Lazio muhtemel kadro
Çok uçan kaçan bir takım olmayan bir takıma karşı beklenti çok düşük bir şekilde çıkıyoruz uzun zaman sonra, bu durumun en azından oyuncuların üzerindeki baskıyı alabileceğini düşünüyorum. Lazio ilk dakikadan itibaren üstümüze gelecektir eğer savunmada bireysel hatalar yapmazsak kontradan gol veya goller bulabiliriz. Ben puan çıkarabileceğimizi düşünüyorum açıkçası.
Lazio (4-3-3): Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Basic, Milinkovic Savic, Escalante; Felipe Anderson, Muriqi, Zaccagni.
Lazio muhtemel kadro