⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Kasımpaşa maçını emsal gösterip umutsuz olanlar var.
Arkadaşlar her maçın havası farklıdır.
Rakibin kadar iyi olabilirsin.

Oyuncular bunun bir vitrin maçı olduğunun farkındalar.

içimden 3 -2 skoru geçiyor ...
1-0> 2-0 >2-1 > 3-1 > 3-2

gönül muhteşem futbol ve 3 puan istiyor ama gerçekçi olmak gerekirse mağlubiyet yüksek ihtimal gibi duruyor çünkü savunmada ve hücumda organizasyondan yoksun, teknik anlamda kötü yönetilen bi takımımız var.

Lazio son 5 avrupa deplasmanını kaybetmiş, aralarında Cluj ve Limassol var.

Gerçi bizim galibiyet istatistiğimiz iç açıcı olamasada Allah yardımcımız olsun inşallah üstesinden geleceğiz!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ters bir sonuçta Terim istifa seslerini duyarız.
sucukcular pusuda bekliyor zaten. Yonetimlede aralari yok. Para vermiyor bu yonetim.
Alpaslan dikmen ayrildigindan beri ultraslan Galatasaray menfaatlerini unuttu kendi menfaatlerini dusunuyorlar.
Bas sucukcuda cemaatlere takiliyor zaten.

Dursun ozbek 2 yil boyunca bakkal yonetir gibi klup yonetirken seslerini cikarmamis bir ''taraftar grubu''
Fatih Terim sampiyonlugu zorlarken istifaya cagiran bir ''taraftar grubu''
Ergin atamaninin gitmesini saglayan ''taraftar grubu''

Ciddiye alinacak bir durumlari kalmadi. Burak elmas basarili olsun, taraftarin gozunde guclu duruma gelsin, 1-2 seneye bunlari tamamen temizler. Tam bagimsiz bir taraftar grubu olusturulur.

Taraftarin notu kırıldı baya geçtiğimiz seneler içinde - her şeye hede hödö denmez. Bazen koyun sürüsü gibi afedersiniz biri bir şey diyor saçmasapan onun arkasına takılan çok oluyor. Futbolcu ıslıklama , sezonun daha başındayken istifa tepkisi ihtimalleri çok zayıf şeyler bana göre.

Vay anasini dogru mu bu istatistik. Son senelerde fazla Italyan takimlariyla oynamadik zaten, bi bu Lazio ile oynadigimiz ve elendigimiz AL maci var bir de Juventus'u devirdigimiz 2013/14 sezonu var.

Ondan önce en son hangi Italyan takimiyla oynadik hatirlamiyorum bile. Dortmund'da oynadigimiz Juventus maci falan vardi odur herhalde.

Vay anasini dogru mu bu istatistik. Son senelerde fazla Italyan takimlariyla oynamadik zaten, bi bu Lazio ile oynadigimiz ve elendigimiz AL maci var bir de Juventus'u devirdigimiz 2013/14 sezonu var.

Ondan önce en son hangi Italyan takimiyla oynadik hatirlamiyorum bile. Dortmund'da oynadigimiz Juventus maci falan vardi odur herhalde.
dogru degil bu ya. söyle birsey buldum:
gs.JPG

Geri
Üst Alt