Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.022
- 8.370
- 2.368
Ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir hesap var.Biletlere rağbet var mı acaba?bunu nasıl anlayabiliriz?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir hesap var.Biletlere rağbet var mı acaba?bunu nasıl anlayabiliriz?
Niye? Cicaldau sakat mı?Akşama Milinkovic Savic'i ekrana ekmek banarak izleyeceğiz.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir hesap var.
Tribünde 50 bin kişinin birden izlediği Galatasaray maçlarını çok özledim 3 kez canlı tanık oldum stadyumda o maçlara müthiştibilet fiyatları çok yüksek
bu fiyatlar ile %50 ile dolacağını zannetmiyorum
aşı olmayanları stadyuma almamaları ayrı bir olay sayının düşmesinde önemli bir etken diye düşünüyorum
Dün Beşiktaş tıka basa dolduruyordu, millet yan yana oturuyordu, böyle mi pandemiye savaş açılıyorbilet fiyatları çok yüksek
bu fiyatlar ile %50 ile dolacağını zannetmiyorum
aşı olmayanları stadyuma almamaları ayrı bir olay sayının düşmesinde önemli bir etken diye düşünüyorum
Kime göre, neye göre. Mesela federasyona göre katiyen harcanmadı.90 milyonu 3 sene de ali koç da harcadı...
Rölantiye aldık diye gitti maçlar zaten renktaşBu sefer öne geçince lütfen paldır küldür saldırmaya devam etmek yerine daha rölantide bir oyun anlayışına geçelim, sahada aktif dinlenme yapalım, top bizde kalsın sürekli biz koşmayalım topu koşturalım, rakibi koşturalım yoralım, topun arkasına geçmeye özen gösterelim, sürekli top kapmaya çalışmayalım bırakalım topu onlara 1. ve 2. bölgede oynasınlar ama 3. bölgemize gelmeye çalıştıklarında izin vermeyelim ve lütfen artık şu skoru korumasını ve gol yememeyi öğrenelim
Hocam 2-1 den sonra kalbim duracaktı 2-2 olacak diye.içimden 3 -2 skoru geçiyor ...
1-0> 2-0 >2-1 > 3-1 > 3-2
Avrupada oynayamiyor.Ligde oynatir.Gustavo nun durumla ilgili birşey dedi mi hoca arkadaşlar?
Morutan ilk maçında 11 çıkmıştı, Gustavo da hafif sakatlık falan mı var acaba
Ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir hesap var.
Peki panterCl grubu gibi derken
20 senede 5 kere katılmıştır lözio
Ne cl si yahu
Kalan bilet sayısı oBüyük saçmalık olur 8 bin taraftar nedir,sadece kombine alan gelse 20 bin dolmalı.bugün 27 binden aşağı taraftar olursa gitmesinler dahada diğerleri
Hocamıza heUlan hocaya z.mparator yazdık diye 5 gün ban verdiniz adaletiniz var mı sizin