⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Akilli ve disiplinli oynarsak yeneriz, yok yine takim ve teknik heyet olarak salak salak islere kalkisirsak yeniliriz.

Lazio icin kilit isimler tabi ki Immobile ve Anderson. Bir de Lucas Leiva, bu herife topu rahat kullanma imkani sunmamaliyiz.

Bugün taraftar ile bütün olabilirse takım yeneriz. Ben güveniyorum takımıma. İsimlere olan düşmanlık sebebi ile başarısız olunmasını isteyen bir taraftar kitlesi de var. Aklı selim olan ve takımını her koşulda destekleyen (maç içerisinde) bir taraftar ile oynarsak biz bu maçı alırız.

İyi oyun ve babel isliklansin onun disinda bir beklentim yok

Yavas yavas iyi olacagiz

Haydi bakalım aslanlar Trabzon maçının ilk yarısını ne kadar uzatırsak oyun olarak şansımız o kadar artacak umarım başarabiliriz en kötü gollü beraberlik diyorum

dur ula bir 5 gün daha ceza almayı kaldıramam bir daha tövbe hocaya laf edersem eleştirmek yasak demek
1 ay daha ban yemek istemiyorum en iyisi ben yazmayayım ama ana avrat düz gidiyorum bilesiniz malum şahısa

Ben de senin için yazayım mı ana avrat düz gidiyorum malum şahısa diye?

Sonra da nasıl olsa yazmadım diyeyim uygun mu?

Zımparator demek hangi dünyada eleştiri onu da açıkla merak ettim?

Maç yayın bilgisi başlığa eklenmemiş.

Ben de senin için yazayım mı ana avrat düz gidiyorum malum şahısa diye?

Sonra da nasıl olsa yazmadım diyeyim uygun mu?
neyse daha fazla büyütmeyelim kapatalım konuyu Fatih Terim'i eleştiriyorsak koyu Galatasaraylı olduğumuz içindir bilesin takımın iyiliği için ama küfür veya hakaret hiç kimse için kabul edilemez o konuda haklısın z.mparator lafını hocamıza küfür olarak adledmiş olabilirsin ama puan kaybının verdiği sinirle başta Fatih Terim olmak üzere bazı oyuncularımıza sövüyorum ne yalan söyleyeyim öyle rahatlıyorum nasıl ki galip geldiğimizde övüyorsak mağlup olduğumuzda da yeriyoruz insan doğası

neyse daha fazla büyütmeyelim kapatalım konuyu Fatih Terim'i eleştiriyorsak koyu Galatasaraylı olduğumuz içindir bilesin takımın iyiliği için ama küfür veya hakaret hiç kimse için kabul edilemez o konuda haklısın z.mparator lafını hocamıza küfür olarak adledmiş olabilirsin ama puan kaybının verdiği sinirle başta Fatih Terim olmak üzere bazı oyuncularımıza sövüyorum ne yalan söyleyeyim öyle rahatlıyorum nasıl ki galip geldiğimizde övüyorsak mağlup olduğumuzda da yeriyoruz insan doğası

Biz de sinirleniyoruz, kızıyoruz ama foruma gelip de küfretmiyorum ya da hocaya zımparator yazmıyorum.

Eleştirdin diye kimse sana ceza vermez.

5 gün de almamışsın muhtemelen 3 gün almışsın, raporu bulamadım.

Geri
Üst Alt