Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.489
- 26.790
- 1.873
bugün atacağımız goller sadece lazio kalesine girmeyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atanamamış haliNiye? Cicaldau sakat mı?
Hocamın düşmanlarını ...!!!bugün atacağımız goller sadece lazio kalesine girmeyecek
dur ula bir 5 gün daha ceza almayı kaldıramam bir daha tövbe hocaya laf edersem eleştirmek yasak demekHocamıza he
Raporladım
dur ula bir 5 gün daha ceza almayı kaldıramam bir daha tövbe hocaya laf edersem eleştirmek yasak demek
1 ay daha ban yemek istemiyorum en iyisi ben yazmayayım ama ana avrat düz gidiyorum bilesiniz malum şahısa
Keyif veren bir dobcu.Atanamamış hali
Kalan bilet sayısı o
neyse daha fazla büyütmeyelim kapatalım konuyu Fatih Terim'i eleştiriyorsak koyu Galatasaraylı olduğumuz içindir bilesin takımın iyiliği için ama küfür veya hakaret hiç kimse için kabul edilemez o konuda haklısın z.mparator lafını hocamıza küfür olarak adledmiş olabilirsin ama puan kaybının verdiği sinirle başta Fatih Terim olmak üzere bazı oyuncularımıza sövüyorum ne yalan söyleyeyim öyle rahatlıyorum nasıl ki galip geldiğimizde övüyorsak mağlup olduğumuzda da yeriyoruz insan doğasıBen de senin için yazayım mı ana avrat düz gidiyorum malum şahısa diye?
Sonra da nasıl olsa yazmadım diyeyim uygun mu?
Ilk 2 maçında bana iyi gelmisti ama bir sakatlık geçirdi ondan sonra yumuldu gittiSon yillarda gördügüm en kötü sag bek. Adam sadece kosuyor, ama nereye kostugunu kendi de bilmiyor.
Kulup efsanesine oyle bisey dedigin icin az bile yemisin yatip kalkip dua etmen lazimUlan hocaya z.mparator yazdık diye 5 gün ban verdiniz adaletiniz var mı sizin
neyse daha fazla büyütmeyelim kapatalım konuyu Fatih Terim'i eleştiriyorsak koyu Galatasaraylı olduğumuz içindir bilesin takımın iyiliği için ama küfür veya hakaret hiç kimse için kabul edilemez o konuda haklısın z.mparator lafını hocamıza küfür olarak adledmiş olabilirsin ama puan kaybının verdiği sinirle başta Fatih Terim olmak üzere bazı oyuncularımıza sövüyorum ne yalan söyleyeyim öyle rahatlıyorum nasıl ki galip geldiğimizde övüyorsak mağlup olduğumuzda da yeriyoruz insan doğası
Maç yayın bilgisi başlığa eklenmemiş.