⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Tempoyu çok yükseltmemeliyiz. Lazioyu uyuta uyuta yenebiliriz. Rolantide başlayıp bireysel hata minumumda ve pas isabetinde iyi düzeyde olursa seyirci desteğiyle lazio sıkıntı yaşayabilir.

Hocam İtalyanlar ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynayacak.Relaks...

devre arası gelecek taktiksel dokunuşlarla ortadaki maçı handikaplı kaybederiz.

Bu sefer öne geçince lütfen paldır küldür saldırmaya devam etmek yerine daha rölantide bir oyun anlayışına geçelim, sahada aktif dinlenme yapalım, top bizde kalsın sürekli biz koşmayalım topu koşturalım, rakibi koşturalım yoralım, topun arkasına geçmeye özen gösterelim, sürekli top kapmaya çalışmayalım bırakalım topu onlara 1. ve 2. bölgede oynasınlar ama 3. bölgemize gelmeye çalıştıklarında izin vermeyelim ve lütfen artık şu skoru korumasını ve gol yememeyi öğrenelim

bilet fiyatları çok yüksek
bu fiyatlar ile %50 ile dolacağını zannetmiyorum
aşı olmayanları stadyuma almamaları ayrı bir olay sayının düşmesinde önemli bir etken diye düşünüyorum
Tribünde 50 bin kişinin birden izlediği Galatasaray maçlarını çok özledim 3 kez canlı tanık oldum stadyumda o maçlara müthişti

bilet fiyatları çok yüksek
bu fiyatlar ile %50 ile dolacağını zannetmiyorum
aşı olmayanları stadyuma almamaları ayrı bir olay sayının düşmesinde önemli bir etken diye düşünüyorum
Dün Beşiktaş tıka basa dolduruyordu, millet yan yana oturuyordu, böyle mi pandemiye savaş açılıyor

Bu sefer öne geçince lütfen paldır küldür saldırmaya devam etmek yerine daha rölantide bir oyun anlayışına geçelim, sahada aktif dinlenme yapalım, top bizde kalsın sürekli biz koşmayalım topu koşturalım, rakibi koşturalım yoralım, topun arkasına geçmeye özen gösterelim, sürekli top kapmaya çalışmayalım bırakalım topu onlara 1. ve 2. bölgede oynasınlar ama 3. bölgemize gelmeye çalıştıklarında izin vermeyelim ve lütfen artık şu skoru korumasını ve gol yememeyi öğrenelim
Rölantiye aldık diye gitti maçlar zaten renktaş

Morutanin ilk maci kasimpasa maciydi ve takimla idman sayisi fazlaydi.
Gustavo kritik bir bolgede oynuyor, 1-2 idmana katildi takimla bide trabzon deplasmani olunca oynatmamak daha mantiklidir diye dusunmustur.
Bu hafta sonu ilk 11e koyar bence.

Geri
Üst Alt