⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

4-2-3-1 oynamalıyız Yedlın Nellson Marcao pva orta sahada Berkan ve Taylan onlerınde Cıcaldau hucum sagda Morutan forvet Mostafa Mohammed solda Kerem
halil oynamalı bence, çok kilit oyuncu. 4-2-3-1 de taylan ve berkan üst üste biniyor diye öyle dedim. berkanı pres ve koşucu ortasaha olarak biraz daha önünde oynatıp ortasahayı sertleştirebiliriz. emre kılınçın durumu iyiyse keremin yerine oynatmak mantıklı. aslında yeri geldiğinde halili kanat forvet ve ileride mostafa da olabilir. ama kesin olan bişey varsa o da ortasaha daha sert olmalı.

Muslera

Alpaslan Nelsson Marcao PVA

Gustavo

Cica Berkan

Morutan Mohamed Halil

Böyle çıkmalıyız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Üclü savunma bekliyorum bu macta

Muslera
Luyindama Nelsson Marcao
Yedlin Morutan Berkan Cicaldau Pva
Halil Diagne

Yedlin, n'lur yapmayin ya lutfen. 3'lu savunma ok, bende bunu deneyelim isterim Boey yoksa, ama lutfen Yedlin'i yzmayin suraya.Ayrica Halil Diagne'de cok dogru bir ikili degil gibi geliyor bana.

mus

luyi nels marc

babel cica tay ber pva

mor

halil

halil oynamalı bence, çok kilit oyuncu. 4-2-3-1 de taylan ve berkan üst üste biniyor diye öyle dedim. berkanı pres ve koşucu ortasaha olarak biraz daha önünde oynatıp ortasahayı sertleştirebiliriz. emre kılınçın durumu iyiyse keremin yerine oynatmak mantıklı. aslında yeri geldiğinde halili kanat forvet ve ileride mostafa da olabilir. ama kesin olan bişey varsa o da ortasaha daha sert olmalı.
Ben sunu bılır sunu soylerım Halıl cok yeteneklı de forvetde guclu kafa topu alacak adam lazım Halıl sonradan oyuna gırmesı daha hayırlı olur dıye dusunuyorum Italyan defansları saglamdır

Trabzon maçının gollu olacagi belliydi de 4-2 aliriz demistim.bu maca da bi bakayim

Orta saha da Berkan - Taylan oynarsa iddaa oynayacağım Lazio ya.

Lazio Galibiyeti 2,05 (tipico)

Olmayacak kadro;
MUSLERA
LUYINDAMA - NELSSON - MARCAO
KILINÇ - CICA - TAYLAN - PVA
MORUTAN

HALİL - DIAGNE
Muhtemel kadro;

MUSLERA
YEDLİN - NELSSON - MARCAO - PVA
KEREM - MORUTAN - TAYLAN - CICA - BABEL

HALİL

Mac biletleti satisa cikti mi acaba? Ve yurtdisindan geldigim icin nasil bilet bilet alabilirim? Passolig felan lagzim mi? Bir renktasimiz bu konuda beni aydinlatabilirmi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Olmayacak kadro;
MUSLERA
LUYINDAMA - NELSSON - MARCAO
KILINÇ - CICA - TAYLAN - PVA
MORUTAN

HALİL - DIAGNE
Muhtemel kadro;

MUSLERA
YEDLİN - NELSSON - MARCAO - PVA
KEREM - MORUTAN - TAYLAN - CICA - BABEL

HALİL