⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Hadi trolleri filan az buçuk biliyoruz da oldu da yendik bu Lazio’yu,burda kimler g*t olacak merak ediyorum. Randes maçında bile 5 yeriz diyen tipler vardı. Neyse çok fazla girmiyim foruma.
Haklisin. Herhangi bir puan kaybindan sonra bu foruma girmek iskence. Yangin tayfa hepsi ortaya cikiyor. 1i mecburiyetten 2 degisiklik yaptik. O degisiklikte hataliydi. Fakat bu yanginci tayfa ilk yarida supriz sekilde emre kilinci oynatan, yeni kurulmus genc kadroyla hazir rakibi trabzonu avni akerde domine eden terimi konusmazlar.

Liderin 2 puan gerisindeyiz, lig yeni baslamis yepyeni genc bir kadroyla zaman zaman cok iyi futbol oynuyoruz. Ustelik daha cogu topcular birlikte 1-2 mac oynamis vaziyette. Yorumlara bakiyorum TERIM ISTIFA. Istifa gelse, sanki yarin A klasmaninda hoca gelecek. Sanki bu maddi durumda guardiola bizden haber bekliyor. Pereira ayarinda hoca gelecek, oda uyum saglayana kadar ligden kopacagiz. Benim kadrom degil diyecek. Bu seferde burak elmas istifa diyecek ayni tipler. Su yanginci tayfa art niyetlimi yoksa gerizekalimi cozemedim.

Sadece hocayada catmiyorlar. Su genc topcularida 1-2 macta kesip atan tipler var forumda.
Yangin tayfa klubu yonetse 1 sezonda 3 hoca degistiririz. Besiktas gibi 33 luk topcularla kadroyu kurariz , 2 yil sonrada klup batar.

terimin gerçekten kendine bi çeki düzen vermesi lazım.ciddi anlamda zarar veren değişiklikler ve oyuncu tercihleri var.biraz sanki o gereksiz paslaşma olayından çıktı gibi,orda bi silkinme seziyorum ,terim rakibe hükmetme amaçlı hücum oyuncusu sokan adamdı şimdi defans alıyor,daha doğrusu takımı geri çekecek oyuncularda o düşünceyi oluşturacak değişiklikleri yapıyor.

aytaçı niye aldıdan ziyade morutana karşılık bunu neden yaptı deniyor ve haklıdır diyenler,burda hocayı kalkıp nasıl savunsun bi insan,adam yanlış şeyler yapıyor ve takım sıkıntı çekiyorsa nasıl onun suçsuz olacağını hatasız olacağını bi insan düşünebilir?aytaç taylan ikilisini sok birini altı no birini 8 no oynat ya da deki arakadaşlar siz sadece iyi bi savunma yapın aldığını topu direkt kanada gönderin.bak bunu bile yapsaydı biz o ikinci golü yemeyebilirdik.alıyorsun muhammedi ,yaw adam halil gibi gidip geliyor adama top vermiyorlar,diyorlarki halil gibi koşssun felan filan.e yapıyor bunu ama halile kereme morutana pas atılıyor mustafa sahada yokmuş gibi davranılıyor,la bu adam napabilir ki yani?

terim acilen silkinmeli ,en değerli 9 no oyuncusunu bi sebebi olabilirsede bu kadar uzun kazığa çekmekte olmaz.buda oyuncunu hepten yok etmek demektir.hem doğru oyuncularla oynatmıyorsun hemde hermaç sonradan alıyorsun.kardeşim al oynat 3-5 maç yaw al 3-5 maç oynat bi hele bakalım sorun mustafadaysa zaten taraftar ipini çeker.
Terim silkelenmeli zaten her şeyden önce hocayı savunan biri olarak söylüyorum ve seven biri olarak söylüyorum geçen sene yönetimle zitlasma olmasaydı Rize felan bizi yenemezdi evimizde yönetimle zitlasmamali kötü de olsa takıma yansimamali bu yönetimle iyi başladı bunu devam ettirmek önemli 23.5 milyon euro transfer yaptılar bahanesi yok şampiyon olmak sadece beklenti değil geçen seneki gibi kacirabilirizde sonucta genç takım ama oyuncuların performansı artmalı Mustafa Mohammed basın önüne malzeme haline geldi fransızlar peşinden koşuyor biz teneke bağlayıp yollayacaktik nerdeyse

Üclü savunma bekliyorum bu macta

Muslera
Luyindama Nelsson Marcao
Yedlin Morutan Berkan Cicaldau Pva
Halil Diagne

CSG4r1TUAAAIA2C.jpg

Maçın özeti bu şekilde olacak gibi terim sayesinde

Biz nasıl bir kadro hayal edersek edelim o isimler olmayacaktır sahada.

İkinci psv vakası olur.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocaya hala güvenen var mı ?
Forvet kim belli degil
Orta saha ?
Sağ açık ?
Defans ? Taktik ?
Belli olan tek şey bahane

1 puan da iyidir. Onemli olan Loko'dan 4 puan alip ilk 3'u garantilemek.

Hoca'nın taktik şov yaptığı 1-0 yenildiğimiz Psg maçı aynı kurgu ile çıkmak lazım. Mizahi açıdan değil ciddi şekilde.

Bu maça 3 lü defans şart. Yedlin'i 3-4-3 sağ beki olarak kullanıp defoları arka 3 lüde sağ tarafta oynayacak Luyi ile çözeriz. Tabi gene bomba hata yapmaz ise.
Muslera
Luyi-Nelson-Marcao
Yedlin-Taylan-Cica-Pva
Morutan-Mohammed-Halil​

Böyle bir ilk 11 sanki daha oturaklı olur. Halil, Kerem'den daha teknik ve defansa yardımı yüksek. Yedekten girecek hamle olarak Kerem'den iyisi olmaz. Berkan'da 2.yarı duruma göre Cica, yada Pva yerine girmeli. Maç skoruna göre.

Halil ve Morutan hem kanat hem de 10 numaraya ara ara kayabilecek yetenekte.

Yedlin mi? 🤔🤔

pembe kafalının bol bol yuhalanması dileğiyle. bu beladan kurtulmadan başarı imkansız

Açıkçası yenilirsek ortalık karışmaz - nedenleri irdelenir,hatalı olanlar konuşulur ayrı ama ortalık karışmaz . Çünkü takım öyle ya da böyle Trabzon maçında kötü durmadı - yenilgi beklentisi varken puan aldık hatta 3 puan kaçtı. Her ne kadar Babel hamlesi ve morutanın çıkması buna vesile olmuş gibi duruyor olsada.

Tarafta çok kırılgan - ne yaparsan yap 2 -3 maç kötü performansta isyanlarda oluyor hep. O nedenle takımın erken goldür - erken karttır vs inşallah olmaz. O zaman taraftar gerekli baskıyı yapacaktır umarım takımda o gazı, hırsı ektra enerjiyi kullanabilir. Arena'da ilk maç - taraftarın %50 de olsa inletmesi lazım.

Dalgınlığıma gelmiş Assunçao'nun liste olayını unutmuştum sağolsun arkadaşlar düzeltmiş. Berkan bence Trabzon maçının olmadığı gibi (bana göre) bu maçında ilk 11 adamı değil (en azından HENÜZ değil - top kullanmasına ve pas kalitesine güvenmiyorum).

Yedlin bizi delirtmezse orta sahayı tutabilirsek her şeye açık maç. FT'nin ama 3 lü defansı deneyeceğine inanmıyorum. TS'de defansif olarak morutanı çıkarıp Aytaç'ı oyuna alması biraz korkak hareketti. Lazio'ya (ya da herhangi takıma) verirsek ortasahayı sonuda kötü olur diye düşünüyorum.

Aynı şekilde PvA'da bazen sakat çıkışlar yapıyor. Dün 4 e 3 gittiğimiz yerde o kadar çıkarak şut ile pozisyonu satması enteresandı.

---------------Nando-------------
Yedlin - Nelsson - Marcao - PvA
---------------Taylan--------------
Morutan------Cica--------Kerem
-----------MM-----Halil----------

Beklentisindeyim. MM daha sabit - Halil biraz daha gezen adam olabililr .

Fegu'nun durumu nedir net bilmiyorum - Fegu (istasyon olur ileride) oynayabilirsise 4-2-3-1 ile

---------------Nando-------------
Yedlin - Nelsson - Marcao - PvA
-----------Taylan---Cica-----------
Morutan------Fegu--------Kerem
----------------MM---------------

Golü bulursan oyun kontrolu sende olursa da MM ile halil değişip presli kontra oyunu olabilir. Diagne benim için hiç bir zaman bizim santraforumuz olmak için yeterli düzeyde olmadı,fikriminde çok değişeceğini sanmıyorum

Geçen hafta TS maçına doğru gelirken diyordumki TS ve Lazio bizi pert edecek. Ama TS maçı sonrası *ulan olur mu olur* bakışındayım.

Fatih Hoca olmasa belki derdim ama gene babel ömer falan oynacak kesin o yüzden yeniliriz kesin. Haa zaten öne geçsekte fark etmiyor ne yapıyor ediyor takımı bozup içine ediyor maçın.

Fatih bey hocam bu takıma gustavoyu monte etmezse Ocak ayına geldiğinde yediğimiz gol sayısını hesap makinesi ile hesaplamak zorunda kalacak.

Fatih bey hocam bu takıma gustavoyu monte etmezse Ocak ayına geldiğinde yediğimiz gol sayısını hesap makinesi ile hesaplamak zorunda kalacak.
Ben Gustavoyu hic izlemedim takip etmedim. Senin anlatmana göre takip etmisin izlemissin. Biraz anlatirmisin nasil bir oyuncu, gol yememizi nasil engeliyebilir? Tesekkürler simdiden.

Ben Gustavoyu hic izlemedim takip etmedim. Senin anlatmana göre takip etmisin izlemissin. Biraz anlatirmisin nasil bir oyuncu, gol yememizi nasil engeliyebilir? Tesekkürler simdiden.
Bende hiç izlemedim sadece ismini duymuştum scout raporlarını vs okudum,ama gustavo yerine x biride olabilir bizim stoperlerin onu 2 yıldır bomboş o yüzden stoperler çok fazla baskı yiyor,oyun kurmak zorunda kalıyorlar,rakip 3 pasta kaleye geliyor yani en acil.dolmasi gereken bölgeyi son güne bıraktı hoca ve haliyle her maç gol yiyoruz stoperlerin önüne doldurmazsa gol.yemeyede stoperlere küfür etmeyede devam ederiz

cicaldau zaten ofansif yönü kuvvetli bi adam ortasahaya morutanı çekip yumuşak ortasaha kurmaya devam ederse defansif problemimiz devam eder. ligde taylan yerine asunçao olmalı lazio maçında da bu şekilde olmalı kadro. emre kılınç veya bay iyileşince keremin yerine oynamalı ayrıca.

yedlin------nelson-----marcao------pva

--------------------taylan---------------------

------------berkan-------cicaldau-------------

morutan------------halil-------------kerem

Son düzenleme:
cicaldau zaten ofansif yönü kuvvetli bi adam ortasahaya morutanı çekip yumuşak ortasaha kurmaya devam ederse defansif problemimiz devam eder. ligde taylan yerine asunçao olmalı lazio maçında da bu şekilde olmalı kadro. bay iyileşince keremin yerine oynamalı ayrıca.

yedlin------nelson-----marcao------pva

--------------------taylan---------------------

------------berkan-------cicaldau-------------

morutan------------halil-------------kerem
4-2-3-1 oynamalıyız Yedlın Nellson Marcao pva orta sahada Berkan ve Taylan onlerınde Cıcaldau hucum sagda Morutan forvet Mostafa Mohammed solda Kerem

3 gün sonra lig maçım var o dinlensin aman dikkatli olun felan söz konusu olmamalı. En iyi kadro full efor full konsantre oynamalıyız. Lazio öyle İnter-Juventus-Napoli seviyesinde değil biz yeter ki doğru oynayalım.

Aldığımız her topu hürra rakip kaleye götürmeye çalışırsak büyük sıkıntılar yaşarız. Avrupa'da oynamayı öğrenmeliyiz şu maçta atacağın bir gol bir asist senin yurt dışı transferine sebep olabilir.

Eldeki en dirençli varyasyonda orta alan Taylan-Berkay olmalı gibi önlerinde Cica sağda Morutan solda Kerem uçta Diagne arka taraf belli zaten.

Umarım bilet fiyatları uygun olurda 25 bin kişiye oynayabiliriz.

Geri
Üst Alt