Adem Temir
Sarı Üye
- 12 Şubat 2010
- 480
- 675
- 2.003
Haklisin. Herhangi bir puan kaybindan sonra bu foruma girmek iskence. Yangin tayfa hepsi ortaya cikiyor. 1i mecburiyetten 2 degisiklik yaptik. O degisiklikte hataliydi. Fakat bu yanginci tayfa ilk yarida supriz sekilde emre kilinci oynatan, yeni kurulmus genc kadroyla hazir rakibi trabzonu avni akerde domine eden terimi konusmazlar.Hadi trolleri filan az buçuk biliyoruz da oldu da yendik bu Lazio’yu,burda kimler g*t olacak merak ediyorum. Randes maçında bile 5 yeriz diyen tipler vardı. Neyse çok fazla girmiyim foruma.
Liderin 2 puan gerisindeyiz, lig yeni baslamis yepyeni genc bir kadroyla zaman zaman cok iyi futbol oynuyoruz. Ustelik daha cogu topcular birlikte 1-2 mac oynamis vaziyette. Yorumlara bakiyorum TERIM ISTIFA. Istifa gelse, sanki yarin A klasmaninda hoca gelecek. Sanki bu maddi durumda guardiola bizden haber bekliyor. Pereira ayarinda hoca gelecek, oda uyum saglayana kadar ligden kopacagiz. Benim kadrom degil diyecek. Bu seferde burak elmas istifa diyecek ayni tipler. Su yanginci tayfa art niyetlimi yoksa gerizekalimi cozemedim.
Sadece hocayada catmiyorlar. Su genc topcularida 1-2 macta kesip atan tipler var forumda.
Yangin tayfa klubu yonetse 1 sezonda 3 hoca degistiririz. Besiktas gibi 33 luk topcularla kadroyu kurariz , 2 yil sonrada klup batar.