⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

muslera
yedlin nelsson luyindama marcao aanholt
morutan berkan cicaldau
halil diagne

taylan bu seneye iyi baslamadigi icin 11 oynatmaz. kerem sürekli top kaybediyor, onu da oynatmaz. emre'yi riske atmaz.

@Veli Baltacı
muslera
yedlin nelsson marcao pva
berkan taylan
morutsan cicaldau kerem
halil
bence böyle çıkacak.

Yabancı yayıncıdan izlicez mecbur.

Galibiyeti, beraberligi falan gectim. Tek temennim sakatlik yasamadan bitirelim su macı.

Gurbetci arkadaslarimiz (Almanya, Avusturya, Isvicre) maci TV NOW free trial abonesiyle beles izleyebilir. Ayrica 1 ay icinde oynanacak olan bütün AL maclarini beles izleyebilir.

ilk maç grubun en zor takımıyla evde (grubunda son maçı bu adamların deplasmanı - işin kalmaması gereken nokta)

Milan maçı özetini izledim - ne kadar kapsamlı bir özet ama kaleye şutları yok gibi neredeyse ?

Galibiyet hakkaten çok ekstra ve muazzam başlangıç olur - Asunçao'yu da görürüz gibime geliyor. Yabancı tatavasıda yok. Eğer TS maçının presi bu maçta olursa bir şeyler olur. Ama aman yemeyelim risk olmasın gibi GS'ye yakışmayan ve ucundan korkaklık havası veren oyun bizi mahfeder.
Assunsao oynayamaz avrupa maclarında.Lazıo macını bende ızledım dogru oyunla yenılmeyecek bır takım degıl acıkcası mılan macı umutlandırdı bıraz cunku ılk mac cok onemlı bızım ıcın

lazio patladıysa bilemem hani balon patlar en sonunda derizya.dünki maçın ilk yarısını izledim ve özetten ikinci yarının bi kısmında gördüğüm kadarıyla ya lazio balondu patladı ya da dün çok kötüydüler.

anlaşılmaz şekilde sahada yoklar ve belki bizden daha kötü orta saha +defans yaptılar ve çok ağır hareket ettiler.abartma felan amaçlı değil analiz olarak yazmak istiyorum ,bizim dünkü ve kasımpaşa ilk yarısı gibi o hücum olayını yaparsak ve bu lazio olursa kısmetse tabelada 3-0 önde olduğumuzu görmemiz gerçekten şaşırtmasın.

acaba deplasmanda oynadıkları içinmi böylelerdi,normalde tam bi italyan oyunu oynama şekli vardı.topun arkasında sahalarında rakibe top çevirtmek kapılan topla anında pozisyona girmeye çalışma.ama o kadar ağırlardıki milan dalga geçercesine ezerek top yapıyordu ve penaltı kaçırmasalardı ilk yarı 2-0 biterdi hatta kaçırdıklarını atsalardı 3-4 te olurdu.

demek istediğim biz böyle bi lazio ile oynarsak ve hücumda hızlı oynarsak ki adamlar mala bağladı milan orta sahadan itibaren hücuma çıkışlarda tek topla ilerledi ve lazio oyuncuları resmen donuk şekilde izlemiş,bizde bunu yapabilirsek çok rahat gol pozisyonları kısmetse bulabilir ve atarsak gerçekten şaka yapmıyorum dünkü lazioya ilk yarıda 3-0 ı bulabiliriz ALLAHın izniyle.tabii benimkisi analizimden doğan tahmin ,gerçeği ancak ALLAH c.c bilir

Assunsao oynayamaz avrupa maclarında.Lazıo macını bende ızledım dogru oyunla yenılmeyecek bır takım degıl acıkcası mılan macı umutlandırdı bıraz cunku ılk mac cok onemlı bızım ıcın
sahamızda oynamamız çok iyi şans diye düşünüyorum.takım inşallah ders almıştır son iki maçtan.bu defa deplasmanda oynamıyoruz kendi sahamızda oynayacaz ve bugünde yazdım belki o defoyu taraftarın ittirmesiyle aşabilir ve özgüven kazanır diğer maçlarda o hatayı yapmayabiliriz ALLAHın izniyle.

ben lazionun topu bize verip italyan ekolü ile oynayacağını düşünüyorum,biz tek pasları milan gibi iyi yapıp çıkabilirsek hücuma ,o topu hücumcu oyuncularımızla buluşturabilirsek çok tehlikeli işler yapabiliriz.lazio penaltı bile yapmaya müsaid bi takım gibi.dünkü lazio ne bizim ürktüğümüz gibi ne de futbolda herzaman olması gereken gibi rehavet ya da küçümseme yapacağımız bi rakip değil.

milan dün resmen ezmiş antreman yapmış ,benim gördüğüm bu oldu

sahamızda oynamamız çok iyi şans diye düşünüyorum.takım inşallah ders almıştır son iki maçtan.bu defa deplasmanda oynamıyoruz kendi sahamızda oynayacaz ve bugünde yazdım belki o defoyu taraftarın ittirmesiyle aşabilir ve özgüven kazanır diğer maçlarda o hatayı yapmayabiliriz ALLAHın izniyle.

ben lazionun topu bize verip italyan ekolü ile oynayacağını düşünüyorum,biz tek pasları milan gibi iyi yapıp çıkabilirsek hücuma ,o topu hücumcu oyuncularımızla buluşturabilirsek çok tehlikeli işler yapabiliriz.lazio penaltı bile yapmaya müsaid bi takım gibi.dünkü lazio ne bizim ürktüğümüz gibi ne de futbolda herzaman olması gereken gibi rehavet ya da küçümseme yapacağımız bi rakip değil.

milan dün resmen ezmiş antreman yapmış ,benim gördüğüm bu oldu
Trabzon coskulu oynadı Lazıo da coskulu degıl kontrollu oynar taraftarın olması bence cok buyuk avantaj suana kadar oynadıgımız macların hepsınde gol atma basarısı gosterdık bu bı avantaj her mac gol atan takım daha oz guvenle oynar defans ve orta saha kontrolunu elımıze alırsak ben bır galıbıyet suprız olmaz dıye dusunuyorum

Bizim takim daha dörtlü savunmayi dogru dürüst oynayamiyor bütün oyun kurgusu buna göre düsünülmesine ragmen.

Merak ediyorum neye dayanarak üclü oynamamizi düsünüyorsunuz, daha dörtlü oynamayi beceremiyorlar ne üclüsü.

Bizim ideal kadro budur, fazla oynamay gerke yok:

Muslera

Boey Nelsson Marcao PVA

Gustavo (Berkan)

Cicaldau Kılınç

Morutan Halil BAY

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hoca'nın taktik şov yaptığı 1-0 yenildiğimiz Psg maçı aynı kurgu ile çıkmak lazım. Mizahi açıdan değil ciddi şekilde.

Bu maça 3 lü defans şart. Yedlin'i 3-4-3 sağ beki olarak kullanıp defoları arka 3 lüde sağ tarafta oynayacak Luyi ile çözeriz. Tabi gene bomba hata yapmaz ise.
Muslera
Luyi-Nelson-Marcao
Yedlin-Taylan-Cica-Pva
Morutan-Mohammed-Halil​

Böyle bir ilk 11 sanki daha oturaklı olur. Halil, Kerem'den daha teknik ve defansa yardımı yüksek. Yedekten girecek hamle olarak Kerem'den iyisi olmaz. Berkan'da 2.yarı duruma göre Cica, yada Pva yerine girmeli. Maç skoruna göre.

Halil ve Morutan hem kanat hem de 10 numaraya ara ara kayabilecek yetenekte.

Trabzon coskulu oynadı Lazıo da coskulu degıl kontrollu oynar taraftarın olması bence cok buyuk avantaj suana kadar oynadıgımız macların hepsınde gol atma basarısı gosterdık bu bı avantaj her mac gol atan takım daha oz guvenle oynar defans ve orta saha kontrolunu elımıze alırsak ben bır galıbıyet suprız olmaz dıye dusunuyorum
taraftarımız çok büyük etken görünüyor lazio o atmosferde bocalayabilir ,yanlız iki senelik tuhaf durumlar yaşamamız ve istenilen başarıyı bulamamamız taraftarda ciddi sabırsızlık hemen olsun düşüncesi oluşturdu.bu belki taraftarında formsuz olmasına sebep olabilir yani acaba nasıl oynayacaz diye izleme moduna sokabilir ve eğer işler iyi gitmezsse bu defa taraftarın tepkisi takıma yardımcı olmasını beklerken ters tepip tam tersi dahada oyuncuların güvensiz hissetmelerine çanak tutabilir.

bence bu maç full destek tam destek olmalı sonuç kötüde olsa.belki bu maç o davranış güzel dönüşün sebebi olabilir.en kilit noktamız sahamızda kısmetse oynanacak maçta taraftarın tutumu gibi görünüyor

Geri
Üst Alt