⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Lazio'nun orani 2,05 vay anasini.

Bu maçla ilgili tek heyecanım maçın sonunda sahamızda oynanacak olması umarım zemin güzeldir.

Babel 3 5 ay sakatlanır ise çok iyi olur. Onun kadroda olmaması moral olarak bizi yukarı çıkarır.

Bu sene Avrupa'da bir beklentimiz yok.dogal olarak. Genç oyuncularimizin iyi işler yaptığı, kendilerine değer kattığı bir turnuva olur inşallah. Bir de sakatlık, kaza bela olmasın.

Strakosha
Lazzari Felipe Acerbi Hysaj
Alberto Leiva Savic
Pedro Immobile Anderson

Yedek: Marusic, Basic, Zaccagni​

Lazio'nun cok hamle gücü yok. Kulübe katkisi bu sene pek alamazlar. Kaleciyi falan degistirir Reina yerine digerini oynatir gibi. Orta sahalarini nasil tutacagiz merak ediyorum. Cok üstün gelirler, hem fizik hem kalite olarak.

Denizli, kadro seçimiyle Lazio'nun hocasını da şaşırttı | NTV588 × 278

lazio demişken mustafa denizli'nin efsane kadrosunu hatırlayalım

DguDQxiWAAAx0t0.jpg

Bari şöyle 0-1 0-2 gibi makul skorlarla yenilsek. Bizim hocanın Avrupa hezimetleri 5'ten başlar oldu.

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao PVA
Taylan
Cica Berkan
Morutan Diagne Kerem​

4 yeriz muhtemelen. 4'den aşağı yersek iyiyiz derim.

Marcao ile başlamamız şart. Sol stoperde ne Luyi ne Nelson olmuyor. İki oyuncu kaç kere üst üste bindi son maçlarda.

Zor mac. Bence gol atabiliriz ama kac tane yeriz bilemedim. Pva ve yedlin gibi iki tane numune bekimiz var. Luyindama desen her mac akil sir edemeyecegim gariplikler yapıyor. Marcao kesin oynamali ama partneri kim olur bilemem. Daha guvenli bir os ile cikariz. Kerem cok top kaybi yapıyor, bence bu mac oynamaz. 3 5 2 gibi birsey gelebilir. Hoca güçlü maclarda denedi.

Strakosha
Lazzari Felipe Acerbi Hysaj
Alberto Leiva Savic
Pedro Immobile Anderson

Yedek: Marusic, Basic, Zaccagni​

Lazio'nun cok hamle gücü yok. Kulübe katkisi bu sene pek alamazlar. Kaleciyi falan degistirir Reina yerine digerini oynatir gibi. Orta sahalarini nasil tutacagiz merak ediyorum. Cok üstün gelirler, hem fizik hem kalite olarak.

17.5 milyon avroluk eşşek nerde?

Hamle gücü olmayan Lazio da!! Dozer Savic, golle kafayı bozmuş İmmobile, forma giren bir Anderson ve İspanyol Emre Mor, Moro'ya dikkat! Spezzia muamelesi görmek istemiyoruz.

Adim kadar eminim 3 5 2 çıkacağız.

Muslera
Luyindama nellson marcao
Yedlin Emre Berkan cica pva
Halil diagne

Geri
Üst Alt