Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 5.343
- 3.764
- 2.088
Avrupa kupaları genç takımın çok maç oynayarak oyun alışkanlığı ve tecrübe kazanması açısından önemli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
0-10 olsa yine gitmez daha yağlı bir kapı için sinyal alırsa (Milli Takım)Gider mi?
Bu kadroyu bırakıp gitmez0-10 olsa yine gitmez daha yağlı bir kapı için sinyal alırsa (Milli Takım)
Ozaman gider
Boey sakat olduğu için olabilir mi??? By bilmiş.Yedlin mi?![]()
Kısmetse allahın izniyle yeneceğimizi tahmin ediyorum,son iki 90 dakikalık maçın toplamda 45 dakikasını iyi oynuyoruz ve inanıyorumki bunu lazio maçında genele yayarak toplamda 70 dkkya çıkaracaz allahın izniyle.bunun nedeni sahamızda oynamamız ve taraftarın itici gücü ,ayrıca oyuncuların hem taraftara bağlı olarak hemde son iki maçtaki durumu düzeltmeyi aynı sorunu yaşamamayı hedefleyeceklerini düşünerekten söylüyorum.
Tahminim allahın izniyle kazanacağımız ve taraftarın vesile edilerek bunu başaracağımız yönünde.ben hiç bişekilde tırsmıyorum aksine çok inançlıyım.gerçeği tabiiki ancak Allah bilir,benimkisi tahmin ve his sadece birde inanç.çok saldırgan oynayacağımızı rakibi boğup nereye geldik bu nasıl rakip ,bunlar iyi değildi noldu bunlara nasıl böyle mahvettiler bizi diyeceklerini hissediyorum.inşallah yanılmam
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye? Deli misin sen?Okan bey son paragrafı şahsi duygularinizin disa vurumu olarak gorup saygı duydum, bununla birlikte istemsizce güldüğüm icin lutfen kusura bakmayin.
Boey sakat olduğu için olabilir mi??? By bilmiş.
Bir bok bilmeden benden alıntı yapma bir daha, o davullu zurnalı mesajını da artık münasip bir yerine montelersin.
Ben bilmiyom mu Boey yazmayı adamın sakatlıktan döneceği kesin değil. Gelip böyle salak salak imalı mesajlar atıp çıldırtmayın adamı.
Niye? Deli misin sen?
BilemedimBilmem sence?
PekiBilemedim
Şu mesaja tıklayıp seni direk karşıma alacak bir teknoloji olsa keşke.3 ıq mesaj
Gelsene ordan konusmak kolay adres yolla pmden aksama ordayimDövüsmek isteyen varmi
canim naberBilmem sence?