⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gustavo
Boey
Emre K

Yok...bunlar olsa Kazanma ihtimalimiz +30% olurdu

Psv veya st johnstone macinda ki kadrolar olsa bende de sifir beklenti olurdu Ama suan ki mevcut kadromuz gayet iyi

Kafa kafaya oynayacagiz hatta bu mactan sonra gelecege umut dolu bakacagiz
PSV - GS Kadrosu ne güzeldi bea

Screenshot_20210915_003053.jpg

O bu değilde, hangi planlama ve akla CL Qualify maçlarına böyle bir kadro ile çıkarsın ??!!!

Yenilecegimizi uzulerek dusunuyorum. Once uzuluyorum sonra dusunuyorum. Hatali yazmadim yani. Lazio be. Eskide olsa, fark 2 mi olur 3 mu diye konusurduk. En kotu halimizle beraberlik derdik. Rakiplerimiz ya da bizi zorlayacak olan o ulkenin sampiyonlariydi, onlara kafa yorardik. Bu kucumseme degil bu arada, durum-analizi.

Lazio 3-4 isim hariç bizim forumun abarttığı gibi bir takım değil. Tempo problemleri var ancak orta saha oyuncuları teknik olduğu için bir şekilde kapatıyorlar. Morutan, Cica, Halil, Kerem direkt Lazio'ya sıkıntı çıkaracak potansiyelde futbolcular. Umutsuz değilim. Hele Immobile oynamayıp Muriqi falan oynayacaksa Luyi kucağına alır Muriqi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Kaybetmeyiz, tek farklı galip gelebiliriz düşüncesindeyim.

Kesinlikle yeneceğiz. Çünkü rakibin bizim gibi ruhu yok. Muslera gibi kalecileri yok, defans kötü gibi görünsede taş gibi defansınız var, orta sahamız rakipten çok çok iyi, hele rumenler geldiğinden beri level atladık, kenarda da İmparator Fatih Terim var.. Bu maçı kazanacağız. Şaka la şaka fark yemiyelim yeterli...

Morutan ile Halil’i çıkarmazsa inşallah iyi işler yaparız. Emre K yerine Taylan’ı bekliyorum, Morutan sağda olur. Umarım Babel olmaz.

Morutan cica halil kerem 11 baslamamali. Allah korusun sakatlik olursa lig gider.

bende sizin gibi optimist bakmak istiyorum ama istatistikler baska seyler gösteriyor. son 4 yilda Fatih Terim ile avrupada bizden daha iyi takimi yenemedik birak yenmeyeyi onlarin karsisinda cok caresiz kaldik. ts Gs maci tahminim 2-2ydi bu macda maalesef 0-2 veya 0-3 kaybederriz. basimizda suan iyi bir avrupa tdsi olsaydi biraz umut olurdu.

Morutan.. Cica.. Halil
....... Diagne/MM........

Ön hat böyle olsa daha iyi oynarız gibi geliyor. Halil tek başına fazla yalnız kalıyor santraforda.

Asıl mevkisi sol kanat forvet zaten çocuğun. Arif / Necati gibi yardımcı forvet olarak kullanırsak fena parlar

Terim'in taktiği bana göre belli.

Marcao, Taylan (ve Alex) ile uzun paslar deneyeceğiz.

Moruţan, Kerem, Alex ve özellikle Halil'in koşuları ile Gol bulmaya çalışacağız.

Lazio nun libero (yaşlı Leiva) ve defansı iyi ama biraz ağır.

Geri
Üst Alt