⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Lazio oyuncularına bir iki maç analizi ile bizim hakkımızda bilgi verilecektir.
Onlarda bizim küçümsedikleri için çok dikkatle dinlemeyecektir.

Bu bakış açısı ile oyuncularımızı çok tanımayan defanslarına sürpriz yapabiliriz;
Gezen santraforumuz Halil
Hızlı koşuları ile Kerem
Dar alanda adam geçebilen Morutan
Teknik kapasitesi ile Cica
ile penaltı ve/veya kırmızı kart aldırma potansiyelimiz olduğunu düşünüyorum.

Sakatlıkları bulunan Arda Turan, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sofiane Feghouli, Lazio maçında oynayamayacak.

Baris Alperde bence onemli. Keremden daha iyi oyuncu
fiziksel olarak daha güçlü ve dengeli teknik olarak net göremedik daha bir kaç maç net performanslar sergilerse o zaman daha garanti yorumlar yapabiliriz ama kereme göre değerlendirmek bir topçuyu pek mantıklı değil kerem kadar zayıf güçsüz topçu yoktur zaten fazla :D

düz mesajlara cevap vermediğimi belirtmek isterim ama içi de boş olmuş bunun.

Terim'i desteklemiyorum son maçtaki tercihlerinden dolayı ama kurduğu takıma laf etmek bence vizyonsuzluk yada çekememezlik olsa gerek.
Hangi yorumun boş olduğunu ilerleyen günler gösterecek takım kötümü iyimi biraz beklemeni tavsiye ediyorum
süslü ama anlamsız cümleler edeceğime düz mesajları tercih ediyorum sanada tavsiye ederim

Zımba gibi takım kurduk ama istikrar sağlamak kolay değil.

Boey-21
Barış-21
Morutan-22
Halil-22
Nelsson-23
Berkan-23
Kerem-23
Mohamed-24
Cicaldau-24
Marcao-25

Oğulcan-25
Taylan-26
Emre Kılınç-27
Luyindama-27 (sene sonu performansı arttırılıp elden çıkartılmalı)

Bu kadro üzerinde ısrar edilir ve 32+ isimleri uğurlarsa (Feghouli, Babel, Arda, Muslera vb.) 4-5 takviye ile önümüzde ki yıllar istikrarlı başarı getirir.

ft morutan'ı ortada kullanmak için 4-2-3-1 şeklinde çıkıyor maçlara

bence bunu kaldıracak oyuncu grubumuz yok. iç sahada kolay görünen maçlarda deneyebiliriz ama bunları haricinde denenmemeli. orta saha kaldırmıyor, hücumcular yardım etmiyor. takım hücumcular ve savunmacılar şeklinde ikiye bölünüyor.

yine böyle çıkarsak iyi olmaz.

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Pva
Berkan
Kilinc Cicaldau Kerem
Morutan
Halil

Trabzon maçıyla ilgili burada birçoklarının aksine iyimser düşünüyordum ve kaybetmeyiz diyordum içimden.
Bu maça da olumlu bakıyorum.iyi bir skor alabiliriz.Artık avrupada güzel bir tablo sunma zamanı.Konyayı kayseriyi yenmişin bunlar karın doyurmuyor.hedef her zaman avrupa olmalı

Geri
Üst Alt