⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Morutaaaaaannnnnnnnnnn!!!! 1-0

Immobile... 1-1

Immobile... 1-2

Immobile... 1-3

1-3 MS :(

Saka maka ben tsnin ilk yarisindaki gibi bir oyun bekliyorum, hoca mudahale edip babeli sokmazsa tabiiki. Keske boey baris ve kilinc hazir olsaydi

ilk 15 dakikada gol yemezsek beraberlik bizim için iyidir ha keza öne geçersek bu seferde terimi tutmalıyız oyuncu değişkliği yapmaması için

Bizim 11'den ziyade Lazio'nun çıkaracağı 11 önemli. Ligi düşünüp rotasyona giderse ne ala belki beraberlik koparabiliriz. Ama Savic-Anderson-İmmobile gibi isimleri üstümüze salarsa o zaman 3-4 farklı mağlubiyet kaçınılmaz olur. Tabi bir de hocanın değişiklikleri buna tuz biber ekebilir.
Her şeye hazırlıklı olmakta fayda var.

Yalnız şu olabilir Diagne ya da Mohammed forvete atılıp Halil sola yakın oynayabilir
Kerem kadar top da kaybetmiyor
Mohammed ve Diagne skor gücü onlarıda çok kenarda bırakmamak gerekir

Gustavo nun durumla ilgili birşey dedi mi hoca arkadaşlar?
Morutan ilk maçında 11 çıkmıştı, Gustavo da hafif sakatlık falan mı var acaba

Mac biletini ve tek gecislik paso kartini statgiselerinden alip maca gidebilirmiyim? Biri beni bu konuda aydinlatabilirmi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Mac biletini ve tek gecislik paso kartini statgiselerinden alip maca gidebilirmiyim? Biri beni bu konuda aydinlatabilirmi?

tek gecislik passo kart, passosunu evde unutanlar veya daha passo karti eline gecmeyenler icin gecerli bir sey sanirim

mobil app üzerinden de giris yapabiliyorsun

maca gidebilmek icin passo basvurusu yapip, bileti passonun sitesinden satin alman gerekiyor ama

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

4'ten az yersek darılırım

bu passo zimbirtisi tam dolandiricilik bu arada

önceden rahat rahat biletix üzerinden biletimizi aliyorduk harac bedeli ödemeden

simdi sirf bir mac icin bile passo kart almak gerekiyor

o da 63 tl

ben gecen gün aldim alanya macina gidebilmek icin

simdi de biletlerin satisa cikmasini bekliyorum

bu passo zimbirtisi tam dolandiricilik bu arada

önceden rahat rahat biletix üzerinden biletimizi aliyorduk harac bedeli ödemeden

simdi sirf bir mac icin bile passo kart almak gerekiyor

o da 63 tl

ben gecen gün aldim alanya macina gidebilmek icin

simdi de biletlerin satisa cikmasini bekliyorum

Paso karti cikartmakta skinti ya, telefon numarayi kabul etmiyo

Haydi bakalim aslanlar. Son haftalarda gerek hocamiz gerekse bazi ici g3cmis futbolcular yuzunde keyfimiz kacmisti. Ama burasi Avrupa arenasi, yani aslinda varolmamiz gereken ortam. Vurdugunuz gol olsun, en azindan aptalca degisiklerin olmadigi zipkin gibi bir takim izleyelim.

Geri
Üst Alt