⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Takımı beğendim Lazioa ya hiç pozisyon vermedik, bizim bir tane pozisyonumuz var. Kısır maç olması öngörülen bir durumdu.

Bence gerçekten gayet iyi oynuyoruz.Sorun kalite değil sorun yeni kadronun henüz uyum sağlayamaması bence

tehlikenin farkında mıyız :(

1104945.jpg
dakika 65-70 arası. bekleyin o geliyor

Yanlışın var dikkatli izlersen eğer 2 kez topu almaya gelip aldığında hemen rakibe verdi akabinde kalemize geldi top, milletin kızdığı nokta bu yoksa iyi yaptığı şeyleri herkes söylüyor ama bunları yapmaya devam ederse biri gol olacak.
top kaybı yapt fakat iki tanesini hemen geri kazandı.

hızlı bir şekilde dikine oynuyor ve savunma arkasına deplase oluyor. üstelik halil'e çıkardığı top gol bile olabilirdi.

bence iyi bir futbolcu kerem. marcao olayından sonra enteresan bir şekilde oklar adama yöneldi. üstelik haklı olan taraf kendisi.

bizim ülkenin insanı güçsüz olanı, ezileni sevmiyor galiba. iki tane patlatsaydı o gün marcao'ya şimdi kraldı bence

Daha üretken olmamız lazım
Ceza sahasına girerken sorun yaşıyoruz gibi

ofsayt olan pozisyonlar dışında tehlike hatırlamıyorum var mı

40. dklarda immobile aldı marcao yetişti başka hatırlamıyorum?

Cicaldau oyun zekasi 20 uzerinden 19 FM usuluyle. Biraz da kuvvetlenirse tam bir top 5 premier lig oyuncusu

Ayağının kötü olduğunu hangi pastan sonra anladin mesela ? Hangi pozisyonda yanlış yaptı da kaçak oynuyor dedin ? Cengaver gibi heryere atlaması mı lazım porsiyon bilgisi ile birşeyler yapmaya çalışıyor ve şu ana kadar hatasız oynadı .ayrıca ortaya bi kaç pasta attı yani düzgün şekilde
10 dan fazla top geldi hemen hemen hepsinde en yakınındaki boş arkadaşina verdi.bazilarinda önü boştu topla 2 metre dahi gitmeye korkuyor.7 milyonluk adam ışığı vermiyor hocam ayağı tekniği güveni olan adam takımın oyun kurmasına katkı verir çabalar Nelson da yok bunlar

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel'e sallanıyor ama Kerem bu kadar top kaybı yaparken hiç değilse sırtını dayayarak top tutan Babel ondan daha iyi bir tercih. O pozisyona başka tercih yok ancak biraz daha izlemek lazım oyunu.

Geri
Üst Alt