⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

0-3 olur ilk yarı.

4 0

İmmobile 2 gol

Temizinden 3 yeriz.

Yenilecegimizi uzulerek dusunuyorum. Once uzuluyorum sonra dusunuyorum. Hatali yazmadim yani. Lazio be. Eskide olsa, fark 2 mi olur 3 mu diye konusurduk. En kotu halimizle beraberlik derdik. Rakiplerimiz ya da bizi zorlayacak olan o ulkenin sampiyonlariydi, onlara kafa yorardik. Bu kucumseme degil bu arada, durum-analizi.

Maç için yaptığım skor tahminimi 0-2 den 0-4 e revize ediyorum.

Morutaaaaaannnnnnnnnnn!!!! 1-0

Immobile... 1-1

Immobile... 1-2

Immobile... 1-3

1-3 MS :(

4'ten az yersek darılırım

tapatalk_1631815843268.jpg

108459cb0aaf807e-1519017978-1519017985.jpg

Lazio’ya bunu yapan takım psv ye meler yapmazdı imşallah o psv gelir bize Avrupa liginde ifadesini alrıız tekrar bi

Diğer maç da berabere bitmiş.cengiz gol atmış.bizim için iyi haber

Nelsson sag tarafta cok daha iyi görüntü veriyor. Marcao donene kadar Nelsson-Kaan stoper hatti kurulmali.

Ben takımın genel olarak iyi futbol oynamadığını düşünen biriyim.
Transfer döneminin iyi geçmediğini düşünüyorum.çok ciddi planlama hataları yapıldı.

Ama her maç öncesi ve sonrası herşeyi savunmak iyi oynadığımızı düşünmek ,inanılmaz genç oyuncu saplantısı olması ne kadar yanlışsa maç önceside her ne kadar kadroyu yetersizde bulsam yok fark yeriz yok rezil oluruz düşünceside anlamsız..

Çünkü rakiplerde ts olsun lazio olsun inanıllaz abartılıyor.Sadede bizim bu maçlardaki rakipler için değil.Genel olarak yanlış bir düşünce.

Ben mesela trabzon maçı öncesi çok boş alan bulacağımız için iyi bir skorla ayrılabileceğimizi yazmışdım.
İyi takımlara karşı daha güçlü takımlara karşı bugün olduğu gibi çok fazla boş alan bulduğumuz için daha başarılı olduk.

Belki bu takımlardan daha zayıf rakiplere karşı çok iyi kapanacakları için daha fazla sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum.

İşte Bu yüzden bin defa orta sahaya gedsonun geleceğini varsayarak transfer sezonunda fark yaratacak kanat oyuncularında gerekli olduğunu yazmışdım.

Ligde çok büyük riske girdik.İnşallah devre arasına kadar en az kayıpla gideriz.O takviyeleri yaparız.

Onun dışında avrupada bu tarz galibiyetlere öok ihtiyacımız vardı.Süper oldu.

Şu transferleri bir kere doğru tam yapsak yemin ederm bu lazio gibi takımları çok rahat yener ligdede eze eze şampiyon oluruz.Ama işte bu basit olayı bir türlü başaramıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halile gizli mizli opsiyon vs koyduramadıysak en azından alma önceliği vs gibi çok ağlarız vala..

Geri
Üst Alt