⚽ AL 21/22 E Grubu M:1 | Galatasaray 1-0 Lazio | MS | 16 Eylül

Tam tersi. Havaya girmemiz gerek. Bu çocuklar her maçı kazamabileceklerini bilerek çıkmalı. Hatta mağlup duruma da düşsek panik yok biz bu maçı bir şekilde alabiliriz havasında olmalılar.
Belki yanlış kelime oldu , dediğin şekilde havaya tabii ki girilmeli - zaten Lazio galibiyeti havaya sokar yorumum var bu topicin bir yerlerinde.

Burun havaya kalkmamalı, ayak yere basmalı hep demek istediğim. TR 'de çok kolay çünkü

Lig macinda Babelleri Fegleri oynatir hoca aci cektirir bize simdi

Onlarla iç saha maçına başlasın sorun yok bence ama hamle oyuncusu olmamaları lazım. Öyle bir olayları bu yaşlarında yok.
Hatta nispeten *rahat* olabilecek maçlarda Halil + MM çift forvet denenmeli

E_bXX5XXMAAmN6A
Hoca hangilerinde başındaydı acaba italyan takımlarına özel çalışıyor.

2. olursak ne olacak şlden gelen 3.lerden biriyle mi oynayacağız geçersek nasıl olcak onu da biri özetler mi

Hem trabzon hem sivas konferansa kalsa 12 maçta rahat bir 6 galibiyet gelirdi ikisinden. Yazık oldu. Trabzon'a hele sanki şampiyonlar ligi ön elemesi oynuyormuş gibi Roma nedir?
Yaw zaten 2 tane baba takim vardi ve Roma geldi. Sivas yine farkli takima elebilirdi ama Trabzon cok kotu oldu. Grupta rahat 3 galibiyet alirdi

Bence 3. Olup konferans yapalim. Orada 1 tur kesin gecer gibiyiz.

Lazio oyuncu grubu ve teknik heyet olarak avrupa liginde ceyrek finali görme ihtimali olan bir takim

Böyle bir takima karsi üstün oynadik ve galip geldik

Bizim mücadele etmemiz kafa kafaya oynamamiz gereken seviye iste tam da bu seviye

Bu yuzden psv maclari beni cok uzmustu

Ama artik bambaska ve gencler den olusan bir takim haline geldik insallah bu yapilanma devam eder ve geliserek ait oldugumuz seviyelere döneriz

Gstv de tekrarı başladı gençlik. 12 dk daha.

Açtığım gibi 26. Dakikada Cica’nın ceza sahasının köşesinde aşil tendonuna basıldığı ama faul verilmediği pozisyona denk geldim.
Maçta sesim kısılmıştı sövmekten, sarısı vardı banko

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupa kupasi son 2 golumuzde rakibin hatasiyla geldi rakibi zorlarsan rakip boyle hatalar yapar.Onemli olanda bu.

Farioli yaptırınca orgazm olanlar bunada olsun

İşte bu çalışılmış bir oyun
Rakip önde basarken nasıl çıkmak gerekiyor, gayet iyi çalışılmış
Aylardır yıllardır söylediğimiz soruna nihayet eğilmeye başlamışız
Şimdi bunu çeşitlendirmek lazım

Maçı kaçırdığıma acayip üzüldüm, bu akşam çok ilginç işler oldu benim için
Ama yorumlar ve özetten gördüğüm kadarıyla gayet iyi, dengeli oynamışız
Şans golü de güzel bir mükafat olmuş
Allah çalışana yardım ediyor
Bu oyuna berabere kalsak da üzülmezdim

Eksik gördüklerimizi eleştirmeye devam etmeliyiz

Ama böyle üzerine konulduğunu, düzeltmek için çalışıldığını gördüğümüzde de alkışlayacağız

Tebrikler takım

Allahtan Kerem golde topa yukselmedi yoksa Ariza hakem kaleciye faul calardi

Geri
Üst Alt