⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Röportajda hakemi itin gotune sokmayana da ayrı söverim

1 puan iyi sonuç marsilyayi genelde kotuleseler de kadro kalitesi bizim çok üstümüzde..Guenduzi-payet-harit-cengiz ne yapacağı belli olmayan adamlar hepsinin ayrı bir meziyeti var her fırsat bulduklarında gördük zaten.. Harit birkez top taşıdı morutan zor blokladi cengiz 1 sut 1 pas yaptı neredeyse 2 si de gol oluyordu tehlikeli bir ekip

Ikinci yari hic sutumuz yok kaleye ama olsun. 1 puan cok iyi böyle zor deplasmandan

Grupdan lider çıkmak için Ruslardan 6 puan şart, Rizespor maçi benim için bu maçtan daha önemli açıkçası..

Milli takım gibi oynuyoruz saldıran takımlardan puan alırız ama savunan takımlardan ligdeki gibi zor pozisyon üretiriz.

Şaka gibisiniz 3 yeriz 4 yeriz diyenler 1 puan alan takıma berbat diyorlar siz Galatasaray taraftarı felan değilsiniz anladım bu maçta adam bile değilsiniz adam olan lafının arkasında durur

Gercekten acayip baydi artik bu sacma sapan yorumlar. Millet foruma girmiyor bu sacmaliklar yuzunden

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Deplasmanda 1 puan iyi sonuc. Ama marsilyanin da öyle aman aman bir takim olmadigini söylemek lazim

Guendouzi 5 tane Taylan eder.
Bu ortasaha ve hücum hattıyla anca geriye yaslanıp dövüş müsabakalası izleriz.

Oyun yaratıcılık konusunda yok denilecek kadar az lehimiz açısından, gol yememek iyi bir şey hatta sevindirici ama gol atamamak gol pozisyonu yaratamamak da bir o kadar acizlik maalesef. Tebrikler Galatasaray…

İlk yarı maç durana kadar iyiydik sonrası anlamsız şekilde varlık gösteremedik.ama istediğimizi aldık.fark yerizcilere kapak olsun

Bu takimda Kerem, Emre, Anholt,Yedlin falan gereksiz adamlar. Halil, Taylan ancak yedek olur. Ocak'ta kivrak hizli bir kanat, Gedson ve bir de iyi golcü almak sart. Mumkunse bir de hoca.

Süper oldu beraberlik şimdi iki lokomotif maçı lazio ile marsilya iki maç yaparken

0-1 puan beklediğim ilk 2 maçtan 4 puanla lideriz. bu başlı başına muhteşem bir şey.

AMA:

- Her kritik maç hep geriye yaslanan - iki koşu yapınca topla adım atamayan / düzgün pas veremeyen bir oyun oynuyoruz.
- Şu Marsilya'yı 3 pas yapabilen takım olsak ileride bugün yenmiştik. Ne yazıkki Arena'da yeneriz diyemiyorum.
- Bu takımın daha çooooook yolu var bir şeyler yapabilmesi için. Oyunumuz yok resmen. Dan dun bir şeyler hep.

Geri
Üst Alt