Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.022
- 1.580
- 303
Göbeğe ve kanata iki tane yaratıcı adam lazım.Yoksa işimiz zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boeye çok ğzüldüm yav. Sakatlandığı am ben maçtan koptum. İnşallah ciddi değildir yıkılırım vallahiboey'in sakatlığı ciddi değilse harika bir gece bizim adımıza. maç öncesinde 1 puan verseler çıkmazdık maça
gs'nin avrupada üst üste iki maç gol yemediğini gören efsane nesillerinden biriyiz
Milli ara var sıkıntı yokboey'in sakatlığı ciddi değilse harika bir gece bizim adımıza. maç öncesinde 1 puan verseler çıkmazdık maça
Yooo sen benim sana yaptığım ironiyi anlayamayacak kapasitedesin. Gayet de vasatın üzerinde a sınıf olmasa da bir altı sınıf takımı. Oly den falan da kaliteli bir takım. Sırf b.k atmak için zırvalayıp duruyorsunuz. Deplasmanda iyi bir takıma karşı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. 1 puanın iyi olacağı bir maçı 1 puan alarak bitirdik. Bu kadar basitKaliteli bir takım değil ile b.K gibi takım arasındaki farkı anlayamayacak seviyedesin.
Ocakta olacazSanki biz harika takımız
Yav he hemarsilya bizden 1 gömlek kaliteli takım.
1 puan iyidir.
Üçünü birlikte oynatmaya devam edersek tabii ki olmaz. Oraya patlayıcılığı yüksek, sırtı dönük top alabilen, defans arkasına sarkabilen, hareketli ve güçlü bir Barış her şeyi değiştirir.Morutan Kerem Halil bu çocuklara bi bok olmaz ön tarafta hic etkili değiliz
Nasıl kötü oyun deplasmanda marsilya ile oynadık daha ne olsun yahu herhalde maçtan önce fark yeriz diyenlerdensiniz hayal kırıklığı oldu tabi sizin işinizde zorKendinizi kandırmayın oyun kötü takım kötü hoca hepsinden kötü