Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.532
- 2.133
- 1.588
Moskova maçından 4 puanncikarsak tamamdır
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 pas ust uste yapamadan 3 yediniz o ne olucak3 pas üst üste yaptik mi? ben görmedim. Biseyler düzelmeli artik
Biz napalım godoşa bak yav adam ilk yarı savunma yaptı golü önledi p6 vermediMarsilya'dan takim elbiseli biri hakeme tehditler savuruyor![]()
Barış ve diagne de ısrar etmeliyiz Kerem ile olmazArkadaşlar takım iyi mücadele etti
Ama bizim ivedi olarak hücum işini çözmemiz lazım
Kerem ve Halil ile OLMAZZZZZZ
En zor 2 deplasmandan birinden kaybetmeden dönüyorsun. Neden sevinmeyelim.Keremle Halille gol arıyoruz adamlarda payet var cengiz var sonra şu takıma karşı 1 puana sevinmek acizlik bundan daha komedi bir şey görmemiştim
3 puanda iyidirNeyse gayet güzel Lazio ve Marsilya karşısında 2 maçta 4 puan çıkartmak, şimdi bu ikili birbirini yerken biz 2 maç Moskova ile oynayacağız. Asıl mesele burda bence bu 2 maçtan Moskova karşısında 4 veya 6 puan çıkarabilirsek çok güzel olur
Bence ortasaha yine iyi ilerisi çok zayıfOrta sahaya takviye lazım bu çok net görüldü. Bir de bu sol bekle işimiz zor.
bence hoca değiştirsek bile saydığın tarzda oyunculara ihtiyaç var. takımın kalitesini yukarı çekmemiz şart.Kanka hocayı değiştirmeyeceğimize göre devre arası gedson veya muadili bi adam veya tecrübe 6 no, teknik kapasitesi paçadan akan bi kanat, genco sol bek ve gol atan bir forvet alırsak hocaya rağmen bu takım buldozer gibi olur
Asam deli gibi de savunma yaptığı halde çıkardı yahuMorutanı çıkarınca daha kötü oluyor yinede aynı şeyi yapıyor, nasıl öğrenecek
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim'i tebrik etme zamanın gelditek pozisyon verdik
bence takım gayet iyi durdu
kabul edelim ki takımın kalitesi düşük
dolayısıyla böyle olacak avrupada
doğrusu budur
Morutan'ı da gördük bugün. Tek sıkıntı Kerem daha önce çıkmalıydı.Morutan'ın yerine Emre'yi alarak sağ kanadımızı bitiren Terim'e mi kızayım Emre denen mücadele etmekten aciz organizmaya mı bilemedim.
Yav caktirma, bu sene biz sirtliyoruz iste. Elemelerden geldikÜstad daha 2 maç oldu.Geçen sezonları unutmayalım.![]()
Avrupa şampiyonasına giden süreçten bahsediyorum son maçlar zaten fiyasko.Milli takıma saldıran takımlar 3 atıp gitti