⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Yalnız ben bu maçta bayağı gol olur diye düşünmüştüm. Tahminim 2-2 gibi bir skordu.

Bizim defansın Avrupa'da iki maç üst üste gol yememesi çok şaşırtıcı gerçekten.

Neyse gayet güzel Lazio ve Marsilya karşısında 2 maçta 4 puan çıkartmak, şimdi bu ikili birbirini yerken biz 2 maç Moskova ile oynayacağız. Asıl mesele burda bence bu 2 maçtan Moskova karşısında 4 veya 6 puan çıkarabilirsek çok güzel olur
3 puanda iyidir

Kanka hocayı değiştirmeyeceğimize göre devre arası gedson veya muadili bi adam veya tecrübe 6 no, teknik kapasitesi paçadan akan bi kanat, genco sol bek ve gol atan bir forvet alırsak hocaya rağmen bu takım buldozer gibi olur
bence hoca değiştirsek bile saydığın tarzda oyunculara ihtiyaç var. takımın kalitesini yukarı çekmemiz şart.

Morutan'ın yerine Emre'yi alarak sağ kanadımızı bitiren Terim'e mi kızayım Emre denen mücadele etmekten aciz organizmaya mı bilemedim.
Morutan'ı da gördük bugün. Tek sıkıntı Kerem daha önce çıkmalıydı.

Harbiden burada çok saçma sapan şeyler okuyorum. Bu maç için geride pozisyon vermeyen gol yemeyen bir takım olmamız gerekiyordu ve olduk. Böyle bir takıma karşı böyle bir deplasmanda nasıl bir oyun bekliyordunuz ben anlamıyorum.

1 puan iyidir iyi

2.yarıyı linkler patladığı için izleyemedim

Geri
Üst Alt