- 12 Şubat 2011
- 3.847
- 2.966
- 1.413
marsilya ya yenelim rizeye maglup olursak fitimmarsilya yı yener döner rize ye 4-1 kaybederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marsilya ya yenelim rizeye maglup olursak fitimmarsilya yı yener döner rize ye 4-1 kaybederiz.
Boey yetişir mi bu maça? Lazio maçının 11'i ile çıkarız. Eğer gole ihtiyacımız olursa 2. yarı Diagne'yi alarak 4-4-2'ye döneriz. Mohammed takımda 3. forvet konumuna düştü maalesef. Fatih Terim umarım bu maçta Feghouli ve Babel'i oynatma gafletinde bulunmaz. Beraberlik kötü olmaz. Galibiyet sürpriz olur.
Muslera
Boey Nelsson Marcao PVA
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil
Avrupa'daOranlar belli mi bu maçın?merak ediyorum bize ne kadar tahmini galibiyet beraberlik biçilmiş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gustavo avrupada yok knk.Hoca takımı 50x60 yaymazsa bi şansımız olur. Kerem falan kesinlikle oynamamalı. İleride diagne-halil os gustavo-berkan-cica-morutan![]()
ben gustavo yerine kılınç yazdım. dizilişi salla da diagne halil berkan cica morutan aynı anda sahada olmalı kılınç yerine başka biri de olabilir(kerem değil)diagne halil
kilinc berkan cicaldau morutan
pva marcao nelsson x
muslera
Harbi yoktu pff neyse zaten olsa da farketmez hoca oynatmıyor.gustavo avrupada yok knk.
ben gustavo yerine kılınç yazdım. dizilişi salla da diagne halil berkan cica morutan aynı anda sahada olmalı kılınç yerine başka biri de olabilir(kerem değil)
Avrupa'da
Marsilya 1.70
Beraberlik 3.80
Galatasaray 5.00