⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Lazio macinda gibi oynarsak bu maci aliriz. Laziodan daha zayif bir rakip marsilya.
Marcao oldugu zaman topu defansdan cikarma derdinden kurtuluyoruz. En buyuk problemide boylece cozuyoruz.

bu macta beraberlik demek 1-3 sirasi garantie demek

Boey yetişir mi bu maça? Lazio maçının 11'i ile çıkarız. Eğer gole ihtiyacımız olursa 2. yarı Diagne'yi alarak 4-4-2'ye döneriz. Mohammed takımda 3. forvet konumuna düştü maalesef. Fatih Terim umarım bu maçta Feghouli ve Babel'i oynatma gafletinde bulunmaz. Beraberlik kötü olmaz. Galibiyet sürpriz olur.

Muslera
Boey Nelsson Marcao PVA
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil

Boey yetişir mi bu maça? Lazio maçının 11'i ile çıkarız. Eğer gole ihtiyacımız olursa 2. yarı Diagne'yi alarak 4-4-2'ye döneriz. Mohammed takımda 3. forvet konumuna düştü maalesef. Fatih Terim umarım bu maçta Feghouli ve Babel'i oynatma gafletinde bulunmaz. Beraberlik kötü olmaz. Galibiyet sürpriz olur.

Muslera
Boey Nelsson Marcao PVA
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil

Boey inşallah yetişir çok önemli yetişmesi

Bu maçta önemli olan rakibe ciddi şekilde pres uygulamalıyız o yüzden Halil mantıklı ama oyunu ileride tutacaksak Diagne daha önemli stoperle boğuşacak bir adam lazım

Kerem bu maçta kesinlikle yedek olmalı Emre Kılınç as 11 olmalı pres gücü fiziksel gücü ile Kerem'e kıyasla daha iyi durumda kesinlikle Emre oynamalı

Orta saha ve defans zaten olması gerektiği gibi

Muslera
Boey nelson marcao pva
Kılınç cica berkan morutan barış
Diagne

Şu takıma boey ve marcao nun girmesini bekliyorum. Ondan sonra da kötü oyun olursa vay halimize...

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Pva
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil

Lazio macindaki ilk 11’i bekliyorum

Hoca takımı 50x60 yaymazsa bi şansımız olur. Kerem falan kesinlikle oynamamalı. İleride diagne-halil os gustavo-berkan-cica-morutan👍

Hoca takımı 50x60 yaymazsa bi şansımız olur. Kerem falan kesinlikle oynamamalı. İleride diagne-halil os gustavo-berkan-cica-morutan👍
gustavo avrupada yok knk.

diagne halil
kilinc berkan cicaldau morutan
pva marcao nelsson x
muslera
ben gustavo yerine kılınç yazdım. dizilişi salla da diagne halil berkan cica morutan aynı anda sahada olmalı kılınç yerine başka biri de olabilir(kerem değil)

Galatasaray ın formasının saha da olduğu her maç için umudum vardır. Maç başlayana kadar yine umudum olacak. İlk 10 dk dan sonra oyuna bakıp ya daha fazla umutlanacağım ya da umudumu yitirip 1 puan alabilir miyizin umuduna gireceğim.

3-5-2 sevmeyen biri olarak 3-5-2 çıkmalıyız diyorum çünkü kanatları kullanamıyoruz ve ilerdeki adam yalnız kalıyor bide bu adam halil olursa iyice kayboluyor..
--------------muslera---------
----nelsson luyindama marcao---
yedlin cicaldau berkan morutan anholt-
------------halil mohamed-------

1
93 - 25 - 45 - 6
4
21 - 22 - 33 - 54

67

1

93 - 25 - 45 - 6
21 - 22 - 33 - 54
67

90
Bekliyorum.

bu mactan alinacak 1 puanla birlikte loko'dan gelecek olasi 4 puanla gruptan cikmis oluyoruz. lazio-marsilya birbirini yerken biz ruslarla oynayacagiz

lazio'nun ic saha performansi marsilya'nin ic saha performansindan daha iyi. orada yeniliriz. burada 1 puan sart.

Geri
Üst Alt