Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mücadele ettiler ama malca gollerde yediler ve kaçırdılarda lensliler.bu marsilyadan 2 tane yemeleri lens adına büyük eksidir bunuda belirtmek lazım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yorumlara bakilirsa marsilya maksimum uefa takimi ama biz süper lig takimindan hallice oynuyoruz. iyi bir GALATASARAY bunlari sahaya gömer ama oynadigimiz futbol degil baska bir sey. yari sahamiza giren direkt olarak stoperleri görüyorLens'in dk 94 de yaptığı prese bakın
Niye eksi olsun öyle saçma şey mi olur Marsilya depte almışlar maçı hem gollerden biri penaltıdan biri frikikten akan oyunda da yemediler.
Yedikleri golde marsilyanın hücumsal tek bi çalışılmış oyunu yok.firikikten malca gol yediler malca penaltı yaptılar.ben yukarda lens 3-2 payet diye yazma sebebim buydu.düzgün oynayan bi marsilya olsa 2-0 önde malca 2-2 yaptıran lensi 5 ler gönderirdi kendi sahasında o atmosferde.işte bu yedikleri iki goldeki saçmalıkları eksikliktir pozisyon yok 2 gol yiyorlar tıpkı bizim gibi.buna eskiklik değilde artı mı deniyor?ve dünya kadarda kaçırdılar bu kadar berbat savunma yapan marsilyaya karşı.
yorumlara bakilirsa marsilya maksimum uefa takimi ama biz süper lig takimindan hallice oynuyoruz. iyi bir GALATASARAY bunlari sahaya gömer ama oynadigimiz futbol degil baska bir sey. yari sahamiza giren direkt olarak stoperleri görüyor
Marsilya'yı oynatmadı adamlar her tarafa basıyorlardı bizim gibi yayla gibi alanlar bırakmadıkları için Marsilya etkisiz göründü sana göre eksi oluyor ama bu durum
Evet son vuruşlarda kötülerdi iyi olsalar 5 olurdu ama bu başka konu.
taraftarlari muthis yaw
fatih hocanin taktik olarak bir seyler ortaya koymasi gerekiyor bu macta. ligdeki gibi "saldim cayira, meylam kayira "gibi oynarsak felaket olur.İtalyan ekolü Lazioyu oynatmayan ve lazio savunmasına bile hareketli oyunla hatalar yaptıran gs takımı ,normalde bu marsilyadan enazından 1 puanla dönmeli.ama ne hikmettir hep skor 2-1 yenileceğimiz yönünde hissediyorum.inşallah 2-1 yeneriz,accayip mutlu olurum 3 puana.
içimde kötü bir his var
gerçi her maçımızda benim içimde kötü bir his oluyor
fark yemeyelim yeter