⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

bu mactan alinacak 1 puanla birlikte loko'dan gelecek olasi 4 puanla gruptan cikmis oluyoruz. lazio-marsilya birbirini yerken biz ruslarla oynayacagiz

Bizim bu marsilyayı kısmetse yenmemiz lazım,lazio derbiyi kazandı çok ciddi motive loko maçına çıkarlar ve farklı bile kazanmaları süpriz olmaz .derbide sağlam yıprandılar ama galibiyet onların yorgunluğunu almıştır.mental olarak sağlam çıkacaklar loko maçına.o yüzden çok moralim bozulmuştu derbiyi aldıkları gün.

Biz bireysel olarak en formda payet sonrakiler ise cengiz dieng ve genduziyi lensten daha iyi şekilde kitleyip gol bulmalıyız.marsilya lense yenildi lens maçı bırakmadığı için ama biz kırılganız 3-0 bile önde olmamız garanti değil sebebide marsilya kendi sahasında kesinlikle geri dönüp maçı alabilecek duyguyla oynuyor.lens kırılganlığa devam etseydi 5 lik bile olurdu.

Oyüzden marsilyaya karşı skor üstünlüğü 3-0 dahi olsa kesinlikle hata yapmamamız lazım konsantrasyon kaybına girmemeliyiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rize’den önce bu maçı düşünmek lazım. Avrupa ligi grup maçlarına iyi başladık. Konsantrasyonu yüksek tutarsak devamını getirebiliriz.

Marsilya ve loko maçları çok önemli bu iki maçı alırsak grup liderliği için çok önemli bir adım olur marsilya deplasmanı zor ama imkansız değil iyi konsantrasyon yüksek tempo yapmamız lazım

Rastgele bir 3 puan lokum gibi olur Random bir galibiyet alalim

Marsilya maçında Halil, Rizespor maçında Diagne forma giyecek.

(Hürriyet)

Ligde sınır var tam tersi olmasi gerekiyor.

Marsilya defansı ağır bence halil kerem morutan önde stoperlerine basarsa çok ceza yiyebilir Marsilya takımı.buyüzden ben halil kerem morutan üçlüsünü denerdim.haa halilin yapacağı pressi mustafada yapabiliyor ve gol atma ihtimali halilden fazla ama biliyorumki terim oynatmıyor ondan dolayı digne halil kıyasında halil yazdım.marsilyanın pressi var gibi gözüksede bayaa bi etkisiz press yapıyorlar bizim gibi,biz bunu etkili yaparsak kısmetse çok faydasını görebiliriz.benimkisi tahminler tabiiki ,gerçeği ancak ALLAH bilir elbet

beraberlik çıkartabilsek geleceğ yönelik gruptan çıkmak için umut beslemeye başlayacağım ama şans yanımızda olur inşallah

İzlediğim marsilya (sadece bi maçını izlemedim ,kurada çıktıktan sonra 3-4 maç izledim)puan bırakırsak en hayıflanacağım maçlardan olacak.bu marsilyayı yenmemek gerçekten saçmalık olur ama dünde dediğim gibi malesef nedense 2-1 yenileceğimiz hissi var bende

Bazı maçlar vardır çok hayıflanır insan nasıl yenildik diye ,emin ol şu izlediğim marsilyaya berabere kalmamız bile hayıflanma sebebidir.

Adamların kanat dışında hücum planı yok ,press yapıyorlar gibi ama rakip oyuncu 3 kişi arasından çıkıp gidiyor rahatça ,defansif oyuncular belini dönene kadar kerem halil morutan felan normalde toz yutturmaları lazım.defans olarak bizden beter kırılganlar.

Yilin en kolay galibiyeti olacaktir bizim adimiza. Rize maçı sıkıntı.

Bazı maçlar vardır çok hayıflanır insan nasıl yenildik diye ,emin ol şu izlediğim marsilyaya berabere kalmamız bile hayıflanma sebebidir.

Adamların kanat dışında hücum planı yok ,press yapıyorlar gibi ama rakip oyuncu 3 kişi arasından çıkıp gidiyor rahatça ,defansif oyuncular belini dönene kadar kerem halil morutan felan normalde toz yutturmaları lazım.defans olarak bizden beter kırılganlar.

öyle ama takım ümit vermiyor bana renkdaş puan alabiliriz hissiyatı yok şuan bende

taylan için son defa ilk 11 şansı

muslera
boey nelsson marcao pva
taylan berkan
morutan cica halil
diagne

Halil üçlü defans arasında kaybolur. Onlarla boğuşacak vücuduyla karşılık verebilecek bir aslan lazım. Bu aslan da Diagne.

Gazı bas şu adama maçtan önce Fatih hoca sonra keyfine bak.

Lazio maçı bizleri umutlandırsa da marcaonun her maç bu kadar harika oynaması zor herif resmen hatasız oynadı geriden cikardigi topları benim diyen orta saha çıkaramazdi.. Bu kaos içinde hep birilerinin insanüstü oynamasıni beklemek zorunda kalıyoruz..
Bence kerem ve halille başlamamak lazım.. kilınç ve cagne daha makul görünüyor sağda da boey olursa epey derli toplu oluruz..

Marsilya maçında Halil, Rizespor maçında Diagne forma giyecek.

(Hürriyet)

Ligde sınır var tam tersi olmasi gerekiyor.
Oyunu rakip sahada oynayacagimiz bir macta Halil'i tek forvet oynatmaktan vazgecmemiz lazim. Olmuyormus gördügümüz kadariyla. Ligde Cagne sart.

Lazio maçı bizleri umutlandırsa da marcaonun her maç bu kadar harika oynaması zor herif resmen hatasız oynadı geriden cikardigi topları benim diyen orta saha çıkaramazdi.. Bu kaos içinde hep birilerinin insanüstü oynamasıni beklemek zorunda kalıyoruz..
Bence kerem ve halille başlamamak lazım.. kilınç ve cagne daha makul görünüyor sağda da boey olursa epey derli toplu oluruz..

Ayaklari yere daha saglam basan bir 11 tercih edilmeli. Kerem 30 toptan 27sini kaybediyor gibi bir durum var.

Geri
Üst Alt