⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

i71mf5t.png

Bu oyunu izleyeceğimden emin değilim. Geçen dönemi hazmedemiyorum.

Ölüme hükmederken Moskova'da beraberlik. Angers'da 3 puan almamız gerektiğinde gerekli olmayan deneysel bir kompozisyonla beraberlik. Elimizde büyük fırsatlar varken Lens'e karşı aldığımız yenilgi.

Bu kulüp beni her zaman çıldırtıyor ya da depresyona sokuyor.

i71mf5t.png

Bu oyunu izleyeceğimden emin değilim. Geçen dönemi hazmedemiyorum.

Ölüme hükmederken Moskova'da beraberlik. Angers'da 3 puan almamız gerektiğinde gerekli olmayan deneysel bir kompozisyonla beraberlik. Elimizde büyük fırsatlar varken Lens'e karşı aldığımız yenilgi.

Bu kulüp beni her zaman çıldırtıyor ya da depresyona sokuyor.
Aynısını bizde yaşıyoruz.Bu neyin tribi oğlum?

afiş derken logomuzu kastetmiş sanırım
sağol canım siz de tatlısınız. minnoş bi M harfi ile

SmartSelect_20210929-170656_Chrome.jpg

Şunu farkettim
Defans hattı belli ama hoca takımı öyle bir hale getirdi ki ortasaha kanatlar için falan gözün kapalı, şu taktiği oynarız, şunlar oynamalı diyemiyorsun
Tam kendi istediği gibi kimi oynatırsa oynatsın farketmiyor

Hadi bakalım burdan 6 adam seçin
Assuncao, Taylan, Berkan, Cicaldao, Kılınç, Morutan, Kerem, Feghouli, Bay, Oğulcan, Halil, Diagne, Mustafa

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Muslera

Boey Nelson Marcao Van Anhold
Morutan Taylan Berkan Barış Alper
Cicaldau
Mustafa Muhammed (Diagne)
İlk 11'ini görürsek kazanacağımız maç olarak bakıyorum.
Marsilya Drogabalı kadro harici hep istikrsiz, başarısız bir takım oldu.Taraftar baskısı nedeniyle hep beklenti büyük oldu; kadroları şişirildi ancak hiçbir zaman beklentiye cevap veremedi,balonu patladı.Yine benzer bir takım var karşımızda;hep hücum eden, oyunu kontrol edemeyen,skoru tutamayan, akılcı oynayamayan bir balon! Dengeli bir orta saha (Taylan, Berkan, Cicaldau) ve akılcı oyunla kazanacağımızı düşünüyorum.Ama hoca nasıl bir kadro da çıkarır emin olamadigimdan da kesin kazanırız diyemiyorum.Uzerine biz de dengesiz bir takım olduk,oyun ve kadro oturmadı.Oyleki bir maçın iki devresinde bile bariz faklı bir kimlik oluyor.Serseri mayın gibiyiz.Tutarsa patlatır tutmazsa patlar modundayiz.Dogru tercihler yaparsak doğru sonuç alırız.Ben umutluyum.

Marsilya mı çok güçlü L. Moskova mı çok zayıf bilmiyorum ama ilk maçta Marsilya Loko'yu hem de deplasmanda parçaladı resmen. O maçta gözüm biraz korktu. En zor maçımız olduğu kesin.

Marsilya mı çok güçlü L. Moskova mı çok zayıf bilmiyorum ama ilk maçta Marsilya Loko'yu hem de deplasmanda parçaladı resmen. O maçta gözüm biraz korktu. En zor maçımız olduğu kesin.
10 kişiden gol yemiş tam da parcalayamamis renkdas

Geri
Üst Alt