⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Keremle Halille gol arıyoruz adamlarda payet var cengiz var sonra şu takıma karşı 1 puana sevinmek acizlik bundan daha komedi bir şey görmemiştim
Yaldır yuldur oynamaya çalışıp gol atamayıp 3lük olmaktan iyidir. Helalinden puanı aldık ama ligde sökmüyor bu taktik, defansı avrupa'da yapıyoruz ,yapmak zorundayız.

ilk yarı iyi mücadele ettik. maç ortada gitti. ikinci yarı ise malesef hiç varlık gösteremedik. tabi ki bunda gene terim'in oyunu yanlış okumasının payı var.

kerem ilk yarıda da aksıyordu. ama 88 dakika oyunda kaldı. ikinci yarı ismini dahi duymadık. gene ezbere morutan'ı çıkardı ki ilk yarıda sadece morutan'ın kanadından atağa çıkıyorduk. ayrıca defansif olarak da çok önemli bir kaç müdahalesi vardı. onun haricinde halil forvette etkisizdi, kerem yerine sola çekilse daha etkili hücumlar yapabilirdik.

diagne'ye de ayrı parantez açmak istiyorum. işte klasik diagne bu. adam 60'ta oyuna girdi ama bu kadar mı durağan oynanır arkadaş. depar attığını, baskı yaptığını görmedim. sanki yorulmuş gibi resmen yürüdü sahada.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takimin ilk 11i hala eksik.gedson ve popescu 😔 cok şeyi çözer

Bu arada, yenilmediysek Marcao etkisi diyebiliriz. Kac mac kaldi bilmiyorum ama geldigi gibi oynamali. Eldeki en dengeli defans oyuncusu ki bence eksikleri de var, haliyle var.

Yalnız ben bu maçta bayağı gol olur diye düşünmüştüm. Tahminim 2-2 gibi bir skordu.

Bizim defansın Avrupa'da iki maç üst üste gol yememesi çok şaşırtıcı gerçekten.
Bizim defans bireysel hata çok yapıyor yoksa kötü değil ama hücum hattı için aynı şeyi söyleyemem

bence hoca değiştirsek bile saydığın tarzda oyunculara ihtiyaç var. takımın kalitesini yukarı çekmemiz şart.
Evet net kalite şart. Bu takımı savunmada ve hücumda çekip çevirecek 2 adam lazım. 28-32 civarı 6 no ve 25-29 arası ben kaliteyim diye bağıran kanat. Bunlar net lazım. Diğerleri rotasyonu kuvvetlendirir

Hoca'nin gerçekten oyuncularla olan ilişkisini anlamıyorum, Diagne her hafta gol atarken kesti Mohammed bir gol kaçırdı diye kenara aldi takımdan kesti, ama kiralık Halil berbat oynadı oyundan alırken başını okşamalar, neredeyse özür dileyecek, kimse kusura bakmasın oyuncu seçiyor.. maça gelince takım mücadelesi çok iyi ama berbat futbol,pozisyonumuz yok 1 puan mucize..

Nasıl kötü oyun deplasmanda marsilya ile oynadık daha ne olsun yahu herhalde maçtan önce fark yeriz diyenlerdensiniz hayal kırıklığı oldu tabi sizin işinizde zor

Atak yapmaya dair organizasyonu olmayan duran top kullanamayan iki pas üst üste yapamayıp yarı sahasında mahkum oynayan bir Galatasaray'ı içinize sindiriyorsanız buda sizin midesizliğiniz.

Gayet iyi sonuç, yeni tecrübesiz bir takımız, o kadar şişirip pohpohlayıp yaladıkları şikeciler yunandan 3 yedi. Adamakıllı bir 6 numara, Marcao ve formda bir MM ile bu ligin içinden geçeriz. Avrupada da yardırırız. tabi ft çomak sokmazsa

1 puan çok iyi
İlk yarı oyunumuz çok iyi
İkinci yarı baskılı Marsilya ve taraftar baskısını düşününce tüm futbolcularımızı yürekten kutluyorum

Geri
Üst Alt