⚽ AL 21/22 E Grubu M:2 | Marsilya 0-0 Galatasaray | MS | 30 Eylül

Gol atmak zorunda olduğumuz maçlarda takımın asıl defoları ortaya çıkıyor bence Lazio ve Marsilya maçlarının özeti bu. Ön tarafımız zayıf rakibi açamıyoruz, organizasyon yok hiç. Haftaya ligde yine zayıf takımlara karşı zorlanacağız net olarak. Bu maç güzel mücadele ettik ama takım hala aynı takım sonuçta.

Belki iyi atak yapmadık ama takım halinde iyi savunma yaptık. Böyle maçlarda böyle oynamak gerek, keşke elimize geçen az da olsa fırsatları daha iyi değerlendirseydik ama sağlık olsun. Şimdi Moskovadan en az 4 puan kırparsak turu aralarız

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Anlaşılan alkolün dibine vurmuşsunuz...

Gol atmak zorunda olduğumuz maçlarda takımın asıl defoları ortaya çıkıyor bence Lazio ve Marsilya maçlarının özeti bu. Ön tarafımız zayıf rakibi açamıyoruz, organizasyon yok hiç. Haftaya ligde yine zayıf takımlara karşı zorlanacağız net olarak. Bu maç güzel mücadele ettik ama takım hala aynı takım sonuçta.

İlk cumle mükemmel bir tespit cidden..

1. Gedson
2. Golcu kanat
3. Tecrubeli DOS
4. Rudi Garcia

bu 4 lu olursa, bambaska seyler konusuruz.

Tehlikeli mesajlar bunlar sonra gerçekleri goremiyoruz.
Adam boş kaleye kaçırdı, direk var. Gol yememiş olmamız tamamen şans. Oyuncular birad daha kafayı maça vermeli. Pva kanadı bildiğin maden topu geçirmemek için odaklanmali. İlk maçlar muhteşemdi herif zaman geçtikçe sicil siviyor.

Harbiden burada çok saçma sapan şeyler okuyorum. Bu maç için geride pozisyon vermeyen gol yemeyen bir takım olmamız gerekiyordu ve olduk. Böyle bir takıma karşı böyle bir deplasmanda nasıl bir oyun bekliyordunuz ben anlamıyorum.
Senin istedigin GS buysa bisey demiyorum. Ben böyle rezil aciz futbol izlemek istemiyorum. 1 puan almak ayri mesele.

Özellikle ikinci yarı çizgiye kadar gömüldük, alan savunması yapıldı. İçimizde patlayabilirdi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taylan yerine Melo
Kerem yerine Riera olsaydi biz bu maci almistik. Bizim en zorlandigimiz yer, cikarken kritik toplari Taylan'in cikaramamasi. Kerem'in ise dogru duzgun stratejik bir oyun felsefesi yok. Direkt düsünmeden oynuyor. Bu takimin birkac kritik oyuncuya daha ihtiyaci var. Sonra zaten arkamiza yaslanir izleriz.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tranafer donemi kapanirken de takim eksik dedik,bence uzatilacak bi konu yok.hucum hattina tranaferler icin devre arasini bekleyecegiz.babel ve feghouli gidince 2 hücum oyuncusu alacagiz bu kadar basit

Geri
Üst Alt