⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

sol bek bello olacak deniliyor büyük ihtimalle.. önlibero mutlaka alınmalı
Ben ön libero yerine Gedson- Aribo tarzı bir orta sahanın bize daha iyi gideceğini düşünüyorum. Berkan- Gedson- Cica tarzı bir orta saha bir de Umut Günes'i almalıyız ön libero o da olabilir tabi bunun nedeni yabancı sınırlaması. Bu saçma kuralı kaldırılsa 6 numaraya da iyi biri lazım.

En sert grup bizimki olabilir. Temaslı oyunu çok seven hocalar. Sarri, Sampaoli ve rusları da bugün gördük kasap gibi daldılar. Pamuk gibi antwerp falan yok bizim grupta
vallahi ya fenerin evinde köy takimina berabere kalmasi bjknin evinde sporting gibi takimdan fark yemesi, insanin su soru aklina geliyor bizim bu takimlarla kiyas edilmemiz futbola ihanettir.

9 pas 10 dokonus gol ediyor... boyle goller cok baska birsey ya :) ah keske oyunumuz bunu daha cok sergilesse.... yarin ligi kapatirlar

bello da boey gibi çıkabilir
fazla tanımıyorum.. biraday dahavardediler ama onun peşinde başka takımlar da varmoş..o olmzsa belleo olacak dediler.
Ben ön libero yerine Gedson- Aribo tarzı bir orta sahanın bize daha iyi gideceğini düşünüyorum. Berkan- Gedson- Cica tarzı bir orta saha bir de Umut Günes'i almalıyız ön libero o da olabilir tabi bunun nedeni yabancı sınırlaması. Bu saçma kuralı kaldırılsa 6 numaraya da iyi biri lazım.
birde kacper den bahsediliyor... gedsondan daha iyi bence..

Yanlış oyun tarzı oynamadık ama çok saçmalıyoruz paslaşma oyununda.pas yapabilen iki adam yanyana gelince iş hemen değişiyor.

Bu grubta lider veya ikinci olarak çıksak ,devre arası tam yapılanmış bi gs oluşturulmalı.eksiklerin hepsi giderilmeli.babeli fegi felan işe yaramazlar gönderilip yerlerine çok sağlam adamlar getirilip önümüze bakmalıyız.bugün babel yedlin feg felan yerine çok daha iyisi olsaydı ligde lider uefada 9 puan olabilirdik kısmetse.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
babelle uzatcaklar gibi.

Bu arada, oynadığımız futbolu, Terim i abartmanın anlamı yok. Bildiğimiz anadolu futbolu, Hikmet Karaman futbolu.

FCQQcFuXEA0J5As

Tbrikler.... Voleybol macina bilet kazandiniz

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eşşeğin a..ı gibi gol atmışız lan. bu arada boey'siz loc-mosc deplasmanından dönüyormuşuz, superb. şimdi bjk düşünsün.

Geri
Üst Alt