Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.468
- 91.483
- 5.093
Bu kadar şizonun arasında iyi bile dayandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar şizonun arasında iyi bile dayandı.
h a r i k a
Ben ön libero yerine Gedson- Aribo tarzı bir orta sahanın bize daha iyi gideceğini düşünüyorum. Berkan- Gedson- Cica tarzı bir orta saha bir de Umut Günes'i almalıyız ön libero o da olabilir tabi bunun nedeni yabancı sınırlaması. Bu saçma kuralı kaldırılsa 6 numaraya da iyi biri lazım.sol bek bello olacak deniliyor büyük ihtimalle.. önlibero mutlaka alınmalı
vallahi ya fenerin evinde köy takimina berabere kalmasi bjknin evinde sporting gibi takimdan fark yemesi, insanin su soru aklina geliyor bizim bu takimlarla kiyas edilmemiz futbola ihanettir.En sert grup bizimki olabilir. Temaslı oyunu çok seven hocalar. Sarri, Sampaoli ve rusları da bugün gördük kasap gibi daldılar. Pamuk gibi antwerp falan yok bizim grupta
fazla tanımıyorum.. bir aday daha var dediler ama onun peşinde başka takımlar da varmış..o olmzsa bello olacak dediler.bello da boey gibi çıkabilir
fazla tanımıyorum.. biraday dahavardediler ama onun peşinde başka takımlar da varmoş..o olmzsa belleo olacak dediler.bello da boey gibi çıkabilir
birde kacper den bahsediliyor... gedsondan daha iyi bence..Ben ön libero yerine Gedson- Aribo tarzı bir orta sahanın bize daha iyi gideceğini düşünüyorum. Berkan- Gedson- Cica tarzı bir orta saha bir de Umut Günes'i almalıyız ön libero o da olabilir tabi bunun nedeni yabancı sınırlaması. Bu saçma kuralı kaldırılsa 6 numaraya da iyi biri lazım.
Onu alamayız bence.fazla tanımıyorum.. biraday dahavardediler ama onun peşinde başka takımlar da varmoş..o olmzsa belleo olacak dediler.
birde kacper den bahsediliyor... gedsondan daha iyi bence..
babelle uzatcaklar gibi.Yanlış oyun tarzı oynamadık ama çok saçmalıyoruz paslaşma oyununda.pas yapabilen iki adam yanyana gelince iş hemen değişiyor.
Bu grubta lider veya ikinci olarak çıksak ,devre arası tam yapılanmış bi gs oluşturulmalı.eksiklerin hepsi giderilmeli.babeli fegi felan işe yaramazlar gönderilip yerlerine çok sağlam adamlar getirilip önümüze bakmalıyız.bugün babel yedlin feg felan yerine çok daha iyisi olsaydı ligde lider uefada 9 puan olabilirdik kısmetse.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu gol sorunumuzu çözersek çok iyi olacak. İmparator Marcao ve Nelsson arkayı hallediyor bekler ortalama oynarsa. Kötü forvetimiz yok. Top gitmiyor adamlara.
evet çok zor..ama 8-10milyona gedson alınacağına onun alınmasını isterim.Onu alamayız bence.
Kendimi pıçaklayacaktım az kalsın hoca bekledi durdu değişiklik için. Es kaza bi atakları gol olsa yanmıştık. Beklediğimden zayıf çıktı moskovaGol sorunu değil öncelik gol yememe olduğu için öyle