- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
sayilcakmi peki?
Ülke puanında sayılıyor takımlarda sayılmıyor eleme maçları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sayilcakmi peki?
Malesef takım rakip tarafindan hakeminde katkısı ile ilk yarı dayak yedi. Ama rakipde hiç bir halt yapamadı. Bir yerimi kalkacaksada kalkan şey her zaman bellidir. Kalktımida saplamadan indirmeyiz kardeshahahaa. Ne uyutmasi rakibi. Adamlar top gibi oynadi bizimle. Gotumuz bence oyle havaya kalkmasin. Besiktas macini merak ediyorum.
CL filan uzak dursun ya Uefa Avrupa Ligi kalp
gayet normal bizim grub bjknin cl grubuyla yarisir, hatta bjkyi koy yine 0 cekerdi, grubumuzda her takim birbirine son derece saygili o yüzden hata yapmak istemiyorlar, biliyorlarki en ufak hatada arkadan gelenler senin seviyende. deplasmanda moskova gibi cilgin taraftar sehrinde kazanmak hicte kolay degildi.Gol atamayanların grubu oldu bizimki. 3 maçta 3 gol atan takım yok.
Grup müthiş ya 6 maçta 3 gol
En sert grup bizimki olabilir. Temaslı oyunu çok seven hocalar. Sarri, Sampaoli ve rusları da bugün gördük kasap gibi daldılar. Pamuk gibi antwerp falan yok bizim gruptagayet normal bizim grub bjknin cl grubuyla yarisir, hatta bjkyi koy yine 0 cekerdi, grubumuzda her takim birbirine son derece saygili o yüzden hata yapmak istemiyorlar, biliyorlarki en ufak hatada arkadan gelenler senin seviyende. deplasmanda moskova gibi cilgin taraftar sehrinde kazanmak hicte kolay degildi.
sol bek bello olacak deniliyor büyük ihtimalle.. önlibero mutlaka alınmalıBu takım hücumda iş yapsın istiyorsak Diagne ilk 11 olmalı herif fiziğiyle falan diğer takım arkadaşlarına inanılmaz alanlar yaratıyor. Morutan müthişsin ah şu orta sahaya Taylan yerine daha teknik birisi olsa çok iyi olacak Gedson- Aribo tarzı biri çok daha iyi ve üretken olacağız. Bir de Taylan'a teklif gelirse hemen satılmalı. Alanya'dan Umut Güneş'i almamız lazım orta sahaya yerli olarak. Berkan'ı bu gün beğendim ben.
sol bek abd den geliecek deniliyor.Acil solbek ve 6 numara bul!
sol bek bello olacak deniliyor büyük ihtimalle.. önlibero mutlaka alınmalı
Şu gol sorunumuzu çözersek çok iyi olacak. İmparator Marcao ve Nelsson arkayı hallediyor bekler ortalama oynarsa. Kötü forvetimiz yok. Top gitmiyor adamlara.