⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

Yunus kardeş Bak top gibi oynama nasıl olur biliyor musun Beşiktaşlisbon maçı gibi olur. Adamların kaleye isabetli şutu yok top gibi oynadılar diyorsun

Sen eskrim falan izle ne olur boşa kafa yorma futbol işine

33 yasindayim Allaha cok sukur futbolda oynadim futbolda izledim. Ajax gibi bir takimi izliyorum her hafta. O yuzden bugun harika oynadik diyenlere guluyorum. Futbol dedigin aynen sporting - besiktas veya ajax - dortmund maci gibi.

Adamlarin sutu olmasa da pozisyonumuz yoktu 65e kadar. Onlar bizden iyi oynadi o dakikaya kadar. Degisiklikler iyi guzel ama bu herzaman tutmaz.

Kerem yedekten girip yorulmuş elemanlara karşı oynayınca daha etkili ama hocanın şu babelden vazgeçmesi lazım. başka birini denemek lazım orada halil bile olur. Taylan verimsizi yerine emre kılınçı koy daha iyi.

pas güzel ama kerem'in son vuruşu da klass.

Tebrikler gencolar

o golün hazırlanışı defanstan tek paslarla morutana gelmesi onunda müthiş bir pasla keremi kaleciyle baş başa bırakması müthiş organizasyon müthiş

Moscow takimi :
FCQIvy-WYAQA1Ve

33 yasindayim Allaha cok sukur futbolda oynadim futbolda izledim. Ajax gibi bir takimi izliyorum her hafta. O yuzden bugun harika oynadik diyenlere guluyorum. Futbol dedigin aynen sporting - besiktas veya ajax - dortmund maci gibi.

Adamlarin sutu olmasa da pozisyonumuz yoktu 65e kadar. Onlar bizden iyi oynadi o dakikaya kadar. Degisiklikler iyi guzel ama bu herzaman tutmaz.
işte biz maalesef ajax ın falan çok gerisinde kaldık. Bir yapılanmaya girdik.

Onlar gibi olmaya çalışmalıyız. Ancak burada haddimizi bilmemiz önemli. Öyle beşiktaş gibi (ki senin istediğin futbol dediğin bu sanırım) lambur lumbur gidersen gelir gelir çakarlar. Sonra ağlarız.

Haddimizi bildik akıllı oynadık ve kaleye adamları getirmeden bitirdik. Olayın özeti bu.

Eğer biz futbol oynadık deyince sen city nin oynadığı oyunlar falan aklına geliyorsa biz onlardan bahsetmiyoruz kardeş. Çapımıza göre konusuyoruz

Geri
Üst Alt