⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

röportajlari da mi Melih yapiyor vay be

Vallahi maci almasak biriniz cikipta imparator fatih terim muthis plan yapti nasip olmadi diyecektiniz. Yendigimiz icin herkes muthis plan, muthis oyun diyor. Kandirmayalim birbirimizi.
Yunus kardeş Bak top gibi oynama nasıl olur biliyor musun Beşiktaşlisbon maçı gibi olur. Adamların kaleye isabetli şutu yok top gibi oynadılar diyorsun

Sen eskrim falan izle ne olur boşa kafa yorma futbol işine

Bu takım hücumda iş yapsın istiyorsak Diagne ilk 11 olmalı herif fiziğiyle falan diğer takım arkadaşlarına inanılmaz alanlar yaratıyor. Morutan müthişsin ah şu orta sahaya Taylan yerine daha teknik birisi olsa çok iyi olacak Gedson- Aribo tarzı biri çok daha iyi ve üretken olacağız. Bir de Taylan'a teklif gelirse hemen satılmalı. Alanya'dan Umut Güneş'i almamız lazım orta sahaya yerli olarak. Berkan'ı bu gün beğendim ben.

Kandirmayin kendinizi iyi futbol falan oynamadik. Taa ki Morutan ve Diagne girene kadar. Liderlik mukemmel oldu. Bence gruptan cikmayi garantiledik. Geriden oyun kurma safsatasini biran once birakmaliyiz.

Böyle zor bir maç'da, hele uzun bir "mola" sonrası... Böyle güzel Performansı beklemezdim BARIŞ'dan. Helal Olsun.

Yakında Barış - Moruţan çok can yakar

Diğer loko maçını aldıkmı

Lazio marsilyadan biri yenilsede olur,her sonuç işimize geliyo

Bu 3 puan çok önemliydi,alamasaydık çok arardık
Loko'nun yedekleri yokken yenmemiz şarttı
İyi denk geldik bugün bunlara. hem fazla yorulmadık çünki 65e kadar hiç bişey yapmadık sahada

Oyunu farkettiren Morutan oldu aslanım benim.Mostafa da gayet iyiydi. Kanatlar haraketli olunca pres de sonuç verdi daha iyi alan daralttık.tam yerine rast gelip manzara koyan galibiyet oldu.

________ Berkan
____________________ Cicâldău

Barış_________Morutan________Kerem

_____________ Santrafor

Nasıl olur acabaaaa

Ne assist verdi be morutannn

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

FCQIMutX0AMEZli

Geri
Üst Alt