⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

hahahaa. Ne uyutmasi rakibi. Adamlar top gibi oynadi bizimle. Gotumuz bence oyle havaya kalkmasin. Besiktas macini merak ediyorum.
Farzetki yenildik ne olacak? Genç genç dediniz aldılar 5 yediğinde bile sabır göstereceksiniz yoksa seneye alırlar 32 lik dedeleri 1 yil mutlu olur 1 sene sonra tekrar ağlarsınız.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alırken o niyetle aldık aslında.

ama elde adam kalmadığından 11 oynuyor

Dogrusun ve maalesef boyle gelisti olaylar. Aytac, Taylan, Alpaslan (bak bu yine ozverisi cok yuksek), Yedlin, Omer vs.. bunlarin cogunun yeri ilk 22 bile degil. Tabi n.s.a'da artik o sartlarda degiliz. Ligimizin kalitesi de geriledi. Neyse, bakalim gelistirmemiz lazim oyunculari ve de transfer.

Günümüz futbolu taktik ve disiplin buna uygun oynuyoruz oyunumuzu biraz daha gelistirirsek farklı yerlere geliriz

Simdi istatistik duydum, UEFA Avrupa liginde Westham U. ile birlikte gol yememis tek takimiz. Guzel bir detay.

Rezil futbol oynadık 75 e kadar diyenler yanılıyor bence.

Kardeş deplasmandasın 3 gün sonra beşiktaş maçın var. Rakiplerin beraber kalmış. Ne yapacaksın rakibi uyutup düşük tempoda beraberliğe oynayacaksın.

Ha hocam 15 dakikaya silahları sürdü sahaya bir de gol olursa tadından yenmez dedi öyle de oldu.

Lütfen yorum yaparken az beynimizi kullanalım

Abartiliyor ya maç genelinde doğru bir oyun vardı bireysel 3-4 ismin kötü olması sebebiyle ilk yarı ataklarimiz pic oldu.. Lokomotif basmak dışında bir halt yapamadi

özür dilerim kardeş. Ben başka maç izledim exxen de Moskova Galatasaray maçı vardı ona bakayım dedim o maçtan bahsediyorum. sen beni yanlış anladın

Vallahi maci almasak biriniz cikipta imparator fatih terim muthis plan yapti nasip olmadi diyecektiniz. Yendigimiz icin herkes muthis plan, muthis oyun diyor. Kandirmayalim birbirimizi.

Savunmamız fena değil ama Taylan sırıtıyor. Bir de Cicaldau çok geride kalıyor. Bu maç stratejik olarak istediğimizi aldık ama ligdeki son maçımızı da unutmayalım.

Hocaya Tebriklerimi sunmak isterim.

Taktik açısından ne istedini harfiyen başarıyla yaptı.

İlk yarı oyunu tuttu,
İkinci yarı vites yükseltip bitirdi.

Geri
Üst Alt