Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Isabetli sutu yok rakibin. Guzel detaylar bunlar arkadaslar. Mac tamam heyecanli olmadi ama deplasman takimi gibi oynadigimizi da gosteriyor bu veriler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş şişirme futbolu eskide kaldı update plsKandirmayin kendinizi iyi futbol falan oynamadik. Taa ki Morutan ve Diagne girene kadar. Liderlik mukemmel oldu. Bence gruptan cikmayi garantiledik. Geriden oyun kurma safsatasini biran once birakmaliyiz.
h a r i k a
Isabetli sutu yok rakibin. Guzel detaylar bunlar arkadaslar. Mac tamam heyecanli olmadi ama deplasman takimi gibi oynadigimizi da gosteriyor bu veriler.
Yunus kardeş Bak top gibi oynama nasıl olur biliyor musun Beşiktaşlisbon maçı gibi olur. Adamların kaleye isabetli şutu yok top gibi oynadılar diyorsun
Sen eskrim falan izle ne olur boşa kafa yorma futbol işine
top tutmayı da öğretirsek çok iyi olur________ Berkan
____________________ Cicâldău
Barış_________Morutan________Kerem
_____________ Santrafor
Nasıl olur acabaaaa![]()
Gec kalmissinsimdi viski zamani
Ya çek git bi bitmediniz adamların pozisyonu yok top gibi oynamışlar he oynadılarhahahaa. Ne uyutmasi rakibi. Adamlar top gibi oynadi bizimle. Gotumuz bence oyle havaya kalkmasin. Besiktas macini merak ediyorum.
h a r i k a
dogru konus lan. isinize gelmeyince milleti kus kanarya yapiyorsunuz.Ya çek git bi bitmediniz adamların pozisyonu yok ne boş beleş adamlarsınız lan siz sg antuna top gibi oynamışlar he oynadılar seni havaya atıp atıp tuttular
işte biz maalesef ajax ın falan çok gerisinde kaldık. Bir yapılanmaya girdik.33 yasindayim Allaha cok sukur futbolda oynadim futbolda izledim. Ajax gibi bir takimi izliyorum her hafta. O yuzden bugun harika oynadik diyenlere guluyorum. Futbol dedigin aynen sporting - besiktas veya ajax - dortmund maci gibi.
Adamlarin sutu olmasa da pozisyonumuz yoktu 65e kadar. Onlar bizden iyi oynadi o dakikaya kadar. Degisiklikler iyi guzel ama bu herzaman tutmaz.
Gola böyle Sevindim Vallahi![]()
![]()
![]()
Önce:
![]()
Sonra:
![]()
![]()
kardeş şişirme futbolu eskide kaldı update pls