Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Bu taraftar Telles I beğenmedi… futbol fakir insan dolu bu ülkedeSene sonu 2 Hollandali'dan kurtulmaliyiz.
Ah Saracchi ah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu taraftar Telles I beğenmedi… futbol fakir insan dolu bu ülkedeSene sonu 2 Hollandali'dan kurtulmaliyiz.
Ah Saracchi ah
Fatih Terim 'in bireysel yeteneğine inandığı adam da 35 'lik Babel ben başka bişey demiyorum, gerçekten şu inadın üzerine oturup futbol konuşmak bile gereksizsezon başından beridir tamamen doğaçlama ve bireysel yeteneğe dayalı hücum ediyoruz. çok kısır bi takımız bu sezon
O degilde Muslera'nin olmayacak yerde gelip Taylan'a baskili ortamda pas atmasi, Taylan'in özgüvenini elinden almis resmen ve panige giriyor. Topu kaptirdigindada dahada savruluyor. Iki samar atmak lazimyasin öztekin gibi tek sezonluk topçu izlenimi oluşturuyor açıkçası.
Carole vs. Telles tartışmalarını hatırlıyorum da, Telles Porto 'da kaptanlık yapıp Brezilya milli takımına yükseldi ManU yaptı işte Carole 'de Kayserispor 'da oynuyorBu taraftar Telles I beğenmedi… futbol fakir insan dolu bu ülkede
carole iyi topcuCarole vs. Telles tartışmalarını hatırlıyorum da, Telles Porto 'da kaptanlık yapıp Brezilya milli takımına yükseldi ManU yaptı işte Carole 'de Kayserispor 'da oynuyor
Bugün yensek lider çıkıyoruz gruptan ama 1 puana razıyız, onu da alamayız böyle.Fatih Terim 'in bireysel yeteneğine inandığı adam da 35 'lik Babel ben başka bişey demiyorum, gerçekten şu inadın üzerine oturup futbol konuşmak bile gereksiz