⚽ AL 21/22 E Grubu M:3 | Lokomotiv Moskova 0-1 Galatasaray | MS | 21 Ekim

sezon başından beridir tamamen doğaçlama ve bireysel yeteneğe dayalı hücum ediyoruz. çok kısır bi takımız bu sezon
Fatih Terim 'in bireysel yeteneğine inandığı adam da 35 'lik Babel ben başka bişey demiyorum, gerçekten şu inadın üzerine oturup futbol konuşmak bile gereksiz

Marsilya bunları nasıl yenememiş ya çok ilginç b.k gibi takım moskoflar

Kurt hocamız öyle bir taktik hazırlamış 1 gol yesek grupta 3.olucaz çevirme ihtimalimizi geçtim gol atamayız hatta şut bile çekmeden biter maç

İlk yarı istediğimiz sonucu aldık. Kontratak düşünmemiz lazım. Diagne ve Kerem oyuna girmeli.

Iyi mücadele ediyoruz

Beraberlik icin oynuyoruz Ama bence lokomotiv kaybetmeyecek bir takim degil,ikinci yari Biraz daha cesur sekilde hizli hucum yapmaliyiz

Maç arası tüm spor kanallrı reklam da

Ülkenin aslında standartı sömürmek

🥴

Adamlar iyi değil valla iki değişikliğe maçı alırız aslında. Ama fatih hoca genelde iki değişiklikle maçı vermeyi daha çok seviyor

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beraberliğe çıkmış olmamız atak yapmamızın yasak olduğu anlamına mı geliyor acaba merak ediyorum.

taylan geçen yıl oynadığının yarısını oynasa bu maçtan galibiyet ile çıkarız

o kadar farketmez demeyin top falan oynamıyor

‘Şu maçı alsakda almasakda Bu takıma en az beş ilk 11 oyuncusu lazım.Bu beşlide 3 orta 2 kanat oluyor.
Ama başımızdakilere ve taraftara sorsan kadro süper.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki takımda etkisiz sıkıcı bir ilk yarı oldu. Defansta çıkarken kaptırmayalım yeter.

Fm 2022 erken alım yapan renktaşlar oyun yüklendi beta sürümü haberiniz olsun hayırlı olsunn

hoca 1-2 cesur hamle yapsa 3 puan bizim

Geri
Üst Alt