⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Özgüven gittimi korku oluştumu acaba çalım atsam yapamasam şut çeksem gol olmasa durumuna seni hocan sokarsa boş kaleye bile ayağın birbirine dolanır .terim sonuna kadar lafımın arkasındayım çocuğu sindirdi her hatasında kenarda yedi kendini her hatasında kızağa çekti bonservisiyle tehdit etti.nedir arkadaş mustafayla derdin.ya oynatacaksan hatasıyka sevabıyla arada bir göz yumacan adamı kazanacan. Ya da adamı sat hiç strese sokma.koca takımdaki günah keçisi bi mustafa mıdır ?

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anladım ama en iyi cevabı verebileceği yer de sahanın içi fırsat gelmedi mi geldi jk maçında topu alıyor kimse sesini çıkarmıyor bu maçta oyuna giriyorsun o kadar müsait alanlar vardı ki maçta bir anda maçın yıldızı olabilecekken şimdi neleri konuşuyoruz. İşin özü tek taraflı olmaz bu işler Galatasaray'ın forvetiysen baskıyı da kaldırabilmen lazım.

Anladım ama en iyi cevabı verebileceği yer de sahanın içi fırsat gelmedi mi geldi jk maçında topu alıyor kimse sesini çıkarmıyor bu maçta oyuna giriyorsun o kadar müsait alanlar vardı ki maçta bir anda maçın yıldızı olabilecekken şimdi neleri konuşuyoruz. İşin özü tek taraflı olmaz bu işler Galatasaray'ın forvetiysen baskıyı da kaldırabilmen lazım.

Veriyor renktaş golcümüz o .adam terimden kızak yemekten işine odaklanamıyorki.sanki haliller digneler uçup kaçıyor biri müller diğeri lewandowski olmuşta mustafayı niye oynatmıyor diyorum.mustafa pozisyonunun aynısını halil sağ sol edip pic etti,kerem pic etti ,digne ha keza kaçırıyor,ama tüm suçlu mustafa.ben ne mustafacıyım ne başkacı.ben adil davranırım mustafada kötü oynar halilde dignede keremde ama hepsi kötü oynadığı zamanlarda bi tek fatura birine çıkarsa ben karşıyım buna

Veriyor renktaş golcümüz o .adam terimden kızak yemekten işine odaklanamıyorki.sanki haliller digneler uçup kaçıyor biri müller diğeri lewandowski olmuşta mustafayı niye oynatmıyor diyorum.mustafa pozisyonunun aynısını halil sağ sol edip pic etti,kerem pic etti ,digne ha keza kaçırıyor,ama tüm suçlu mustafa.ben ne mustafacıyım ne başkacı.ben adil davranırım mustafada kötü oynar halilde dignede keremde ama hepsi kötü oynadığı zamanlarda bi tek fatura birine çıkarsa ben karşıyım buna

Her birinde bir şeyler eksik renktaş bu hafta bu oynasın diyorsak diğer hafta diğeri oynasın diyoruz düşün taraftar bile kafasında yazamıyor direkt 11e hiç birini.

Lider olarak çıkmakla 2. olarak çıkmak arasında 1 tur farkediyor. Bu maçı almamak çok kötü oldu. Bence bu takımın 2’de 0 yapma ihtimali yüksek.

Hem Marsilya hem Lazio ya beraberlik almak zorundayız şimdi. Zor görünüyor, bu maçı kazanmak zorundaydık.

Fatih hoca Avrupa hedefini büyütüyorsa Marsilya maçında galibiyet Lazio maçında da yenilmemek lazım çünkü kupada en az çeyrek final hedefliyorsak üst tura çıktığımızda bunlara eş değer rakipler gelecek. Bence şu an hiçbir şey değişmedi Marsilya - Lazio maçı berabere bitti Loko deplasmanında Lazio en az 2 puan kaybeder biz Marsilya maçında kazanırsak lider çıkarız berabere biterse Lazio maçında beraberlik yeter veya Loko Lazio yenerse gene beraberlikte lider çıkarız.

Bu maça takılmamak lazım eksikleri giderip bitiricilik konusunda veya hücum varyasyonları konusunda çalışmalıyız bu kadar pozisyona girip skor yapamıyorsak bu maç uyarı olmalı son maçlarda hep böyleyiz artık bitiricilik olayını çözmemiz lazım ekstra çalıştırılacaksa çalıştırılsın en azından bu maç Marsilya maçı öncesi bitiriciliği düzeltmemiz gerektiğinin net mesajını verdi onlara bu kadar kaçırırsak onlar bizim kaleye bu kadar bonkör olmazlar.

Fatih hoca Avrupa hedefini büyütüyorsa Marsilya maçında galibiyet Lazio maçında da yenilmemek lazım çünkü kupada en az çeyrek final hedefliyorsak üst tura çıktığımızda bunlara eş değer rakipler gelecek. Bence şu an hiçbir şey değişmedi Marsilya - Lazio maçı berabere bitti bence Loko deplasmanında Lazio en az 2 puan kaybeder biz Marsilya maçında kazanırsak lider çıkarız berabere biterse Lazio maçında beraberlik yeter veya Loko Lazio yenerse gene beraberlikte lider çıkarız.

Lokonun bile iddaası var grup öyle karışık ki her an her şey olabilir

Lokonun bile iddaası var grup öyle karışık ki her an her şey olabilir
Kesinlikle katılıyorum Marsilya'yı yenersek Loko'da Lazio yenerse Marsilya sonuncu oluyor grupta dengelerde her an her şey değişebiliyor. Loko hoca değişimi sonrası toparlamış gözüküyor eksikleri dönünce de Lazio'ya bence kolay lokma olmayacaklar sonuçta onlarında bizim kadar ülke puanına ihtiyaçları var.

Marsilya macinin yıldızı cicaldau olabilir.iyi etkiler aliyor.gol-asist mumkun.halil yine etkili,kerem oyle.oynarsa yine feghouli,ömer ve boey öne cikar gibi.morutana falan bakmadim.şu an oylesine yazdim aslinda,detayli bakacagim.ustun koru soylediklerim.

Biz lokoyu yenmiş olsak da marsilya ve lazio maçlarında beraberlik gerekiyordu , marsilya lazioyu yenemedi sonuçta.
O iyi oldu. Hâlâ 3/4 puan önlerindeyiz. Ama bunu yensek Son maç Lazio da kaybetme hakkımız olacaktı. Onu bu maç kullandık. Sağlık olsun. Yinede şansımız var tabii.

Marsilyanin da gol sansi var ilkyari bize karsi,ama ikinci yari akslar degisiyor.haritada degisiyor dolayisi ile.bol pozisyon ve golleri bekliyorum bizden

Ben halen hocanın dk 60-65 de Taylan-Feghouli ve Morutan-Emre K hamleleri yapmadığına şaşırıyorum bence iki hamlede oyunu tutmak ve pas kalitesini arttırmak için gerekliydi bizim acilen RVA kanadına da önlem almamız gerekiyor Marcao formda olmasa oradan duman edecekler. RVA rakip gelirken kaçarak oynuyor ya da rakibin üstüne gitse yetişemiyor hava toplarında çoğu zaman arkaya sektiriyor zaten Beşiktaş maçına bakarsak diğer maçlara da bakarsak RVA tarafında herkes gömü buldu oradan yükleniyorlar veya hata kovalıyor.

Bu maci alsaydik birincilik nerdeyse garantiydi, artik marsilya maci beraberligi bizi turlatir, son macta artik kim grubu lider bitirir maci olur , tabi lazioda lokoya karsi puan kayibi yasarsa lider bitiririz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt