⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Ulan su maci mucizevi sekilde alsak var ya.... büyük ihrimal 0/2 biter ama

Feghouli tercihinin halen doğru olmayacağını düşünüyorum geçen asist yapmış olabilir fakat ikinci yarı başında ilk 10 dk da sadece feghouli yürüyordu o dönem baskı yerken sadece yürüyordu hatta tercihleri de kötüydü iyi fiziğe sahip feghouli fark yaratır ama şu fizikle bence bizi 10 kişi oynamaktan başka bir şey yapmaz.

Maca hangi strateji ile baslayacagimiz cok önemli

Simdiye kadar avrupa da oynadigimiz maclarda oldugu gibi kontrollu bir oyun mu yoksa ilk 15 dakika taraftarin da destegi ile baskili coskulu bir baslangic mi

Eger ilk 3 macta ki Orta saha düzeni ile cikacak olsaydik kontrollu bir oyun anlayisi beklerdim Ama ilk 15 dakika baskili bir baslangic kadrosu cikariyor hoca

Bizim yerimiz avrupa ve avrupa da basarili olmayi cok özledik,bu yüzden cok heyecanli bir bekleyis var maci kafamda oynamaya basladim

Fegouli işi aklıma yatmıyor. Moskova dinamik takım sağ kanat elek olabilir. Hoca anlaşılan ilk maçın tersine ilk yarı seyirci desteğiyle de işi bitirip 2. yarı skora yatmak istiyor.

Feghouli tercihinin halen doğru olmayacağını düşünüyorum geçen asist yapmış olabilir fakat ikinci yarı başında ilk 10 dk da sadece feghouli yürüyordu o dönem baskı yerken sadece yürüyordu hatta tercihleri de kötüydü iyi fiziğe sahip feghouli fark yaratır ama şu fizikle bence bizi 10 kişi oynamaktan başka bir şey yapmaz.
Feghouli tercihi beni de tedirgin ediyor. Eğer iyi oynarsa maçı kolaylaştırır ama kötü oynarsa istemediğimiz bir sonuca da sebep olabilir. Ben Avrupa'da orta sahanın sağlam tutulması taraftarıyım açıkcası. Ama kreatif oyun çözebilecek, ara pası atacak oyuncu sayımızda az ve onu arttırmalıyız ve elimiz de sadece Feg var maalesef. Keşke Gedson yada Kozlowski tarzı birini de ekleyebilsek çok daha rahat olacaktık ve ligte en az 6-9 puan daha fazlamız olacaktı. En büyük hatamız maalesef Gedson'un alternatifini bulamamamız.

Fegouli işi aklıma yatmıyor. Moskova dinamik takım sağ kanat elek olabilir. Hoca anlaşılan ilk maçın tersine ilk yarı seyirci desteğiyle de işi bitirip 2. yarı skora yatmak istiyor.
Hoca açıklarken orta saha Berkan- Cica- Soso ileri hat Morutan- Halil- Kerem olarak açıkladı. Fegouli orta saha Morutan kanat olacak sanırım.

Geri
Üst Alt