Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gruptan lider çıkarsak en az 4 hamle gerekiyor; sol bek, 6 numara, 8 numara, forvet hatta babel, feghouli biri giderse kanat futbolcusu da alabiliriz.
geçmiş olsuntestim bugün pozitif çıktı. 2.kez coronayim
ayak tenisine 4 elemanOmer - El-Neny - Gedson - Bakambu
Of anam of
Pablo üzdü
Feghouli tercihi beni de tedirgin ediyor. Eğer iyi oynarsa maçı kolaylaştırır ama kötü oynarsa istemediğimiz bir sonuca da sebep olabilir. Ben Avrupa'da orta sahanın sağlam tutulması taraftarıyım açıkcası. Ama kreatif oyun çözebilecek, ara pası atacak oyuncu sayımızda az ve onu arttırmalıyız ve elimiz de sadece Feg var maalesef. Keşke Gedson yada Kozlowski tarzı birini de ekleyebilsek çok daha rahat olacaktık ve ligte en az 6-9 puan daha fazlamız olacaktı. En büyük hatamız maalesef Gedson'un alternatifini bulamamamız.Feghouli tercihinin halen doğru olmayacağını düşünüyorum geçen asist yapmış olabilir fakat ikinci yarı başında ilk 10 dk da sadece feghouli yürüyordu o dönem baskı yerken sadece yürüyordu hatta tercihleri de kötüydü iyi fiziğe sahip feghouli fark yaratır ama şu fizikle bence bizi 10 kişi oynamaktan başka bir şey yapmaz.
Hoca açıklarken orta saha Berkan- Cica- Soso ileri hat Morutan- Halil- Kerem olarak açıkladı. Fegouli orta saha Morutan kanat olacak sanırım.Fegouli işi aklıma yatmıyor. Moskova dinamik takım sağ kanat elek olabilir. Hoca anlaşılan ilk maçın tersine ilk yarı seyirci desteğiyle de işi bitirip 2. yarı skora yatmak istiyor.
Sadece 2 kisi eklenebiliyordu. O kural degisti mi?Gruptan lider çıkarsak en az 4 hamle gerekiyor; sol bek, 6 numara, 8 numara, forvet hatta babel, feghouli biri giderse kanat futbolcusu da alabiliriz.