Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 288
Mümkün değil.
2-3 bin kişilik yer kalmış dedi yanlış anlamadıysam,ondan öyle yazdım.belki yüzde ellininkini bahsetmiştir ,ozaman 24 bin küsür ediyor satılmış bilet.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mümkün değil.
Serhan şimdi de 27 bin civarı satıldı diyor.
Haklısınız galiba dikkatli olmak gerekir.Kapı açarlarsa hırlısı pislik yapacak ajanı felan dolar taşar .bence ultraaslana yetki verecekler sağlam gs li kim varsa topla getir diye
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SIKINTI MI VAR!
Akşama 15.000 aslanın müthiş desteği ile 0-1 mağlup oluruz.
lokomotiv.infoloko taraftar formu var mı acaba bilen.google bulamadım
TC yerine Alman pasport No. da olur muBilgi GSC olarak 50 bilet aldık. Burak başkan hayri reisin dönüşüne ve ligde oluşan havaya ithafen hediye etti. Bu gönderiyi likelayanları maça yolluyoruz. Şartlar:
1-HES Kodunuzu dmden atınız.
2-TC atınız.
3-Avatarınızı pek kıymetli hocamızın bu fotoğrafını yapınız.
![]()
İyi şanslar.
ben loca tutmuştum gsc için neyse gerek kalmamışBilgi GSC olarak 50 bilet aldık. Burak başkan hayri reisin dönüşüne ve ligde oluşan havaya ithafen hediye etti. Bu gönderiyi likelayanları maça yolluyoruz. Şartlar:
1-HES Kodunuzu dmden atınız.
2-TC atınız.
3-Avatarınızı pek kıymetli hocamızın bu fotoğrafını yapınız.
![]()
İyi şanslar.
Yerli sınırı var rtaş malesef 8+3TC yerine Alman pasport No. da olur mu
Gerçekten hoca iyice sıvamaya başladı. 24 saat öncesinden ilk 11i açıklamanın hiçbir mantığı olamaz. Sanırsın uefa kulüpler sıralamasında 1.yiz şuan. Ulan bayern bile açıklamıyor sana noluyor arkadaşYine 1 gün önceden kadro açıklamalar, artiz artiz hareketler, fegh halik 11de. Bi yerimizde patlamasa bari gerçekten yazık olur.