Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4.7k kalmis satisa cikan biletlerden( %50 kapasite)
Ben de böyle düşünüyorum.Diğer kısım UltrAslan temsilciliklerine, derneklere vs gider muhtemelen. Satış yapılacağını sanmıyorum.
Diğer kısım UltrAslan temsilciliklerine, derneklere vs gider muhtemelen. Satış yapılacağını sanmıyorum.
Sınırı önemsemediğimize göre ultra aslan dernekler kurumlar felan satış yapılanın dışında olur tahminen renktaş.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
stat gişelerinden de satabilirler. bakalım ben yarın full tribünler bekliyorumDiğer kısım UltrAslan temsilciliklerine, derneklere vs gider muhtemelen. Satış yapılacağını sanmıyorum.
Bilgi GSC olarak 50 bilet aldık. Burak başkan hayri reisin dönüşüne ve ligde oluşan havaya ithafen hediye etti. Bu gönderiyi likelayanları maça yolluyoruz. Şartlar:Diğer kısım UltrAslan temsilciliklerine, derneklere vs gider muhtemelen. Satış yapılacağını sanmıyorum.
Anlaşılan Berkan ve Cica arkadaşların bir tarafları çıkacak Feghouli dombilisinin arkasını toplayacağız diyeMuslera
Yedlin - Nelsson - Marcao - PvA
Berkan
Feghouli - Cica
Morutan - Halil - Kerem
Anlaşılan Berkan ve Cica arkadaşların bir tarafları çıkacak Feghouli dombilisinin arkasını toplayacağız diye
Korona ?