⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Moral bozmaya gerek yok. Fena değiliz, 1-1 skora üzülsem de (BJK maçına da üzülmüştüm) uzun aradan sonra ilk defa takımı izleme arzusu oluştu. Hareket var, heyecan var, hız var, hata elbette var, futbolun tadı zaten hatalarda ama herşeyden çok istek var. Daha ne olsun.

Hakemin de bariz etkisi vardı maça
Ezildi gitti herif
git çikolata üret sen ülkende

Bu maçı alacaktık. Halil kadar cenabet bir adam ömrü hayatımda görmedim ben

Hakem rakibe çok müsemmaha gösterdi.1 puan kötü değil maçı kaybedebilirdik de fırsatları değerlendirsek farklı olurdu

Salak mi bu Moskova .Ersun yanal gibi mi dusunuyorlar belkide Gatasarayi liderlikten ettik filan .Allahin mallari.

Gene tekrarlayayım mustafayı bitiren terimdir,adam her hatasında yedeğe çekiliyor.bu adam özgüvene ihtiyacı var tam kazanıyor gene terim bahaneyle kkesiyor ayıptır .vallahide billahide korkudan eli ayağına karışıyor .

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BAY’ına da Mostafa’sına da Fatih Terim’ine de…

Yine yanlış değişiklikler, yine rezil son vuruşlar maçın sonucunu belirledi. Bu kadar saçma puan kaybı olmaz ya. Mücadele bir kaç beceriksiz ve hoca görünümlü şahıs yüzünden çöpe gitti

iyi oynadik bir cok kacirdik...maglub da olabilirdik o son anda..

sonucta isiran ve birlikte rakibe baski kuran bir takim goruyoruz... kavga yapmaya hazir duran bir takim gordum.

4 mac 2 galibiyet 2 beraberlik. cok cok iyi degil ama asla kotu degil bu rakiplere gore.

Bu takım kralını oynasın bu forvetlerle olmaz... Dede feg olmasa topa vuracak adam yok... Kalitesizlikten ölüyoruz

Takımı güzel hazırladın maça, götlerini yırttılar ok ama kardeşim feghouli götlüsü bile yedlin hatasını gelip kapatırken bay denen herifş maça soktuğunda orta sahadan maçı izlerse yersin gol. Sonraki hamle diye boşuna demedik. Önce cagne ile 2yi atacaktın sonra bay ve Mustafa girecekti.
Ya oyun okumasını bilmiyorsun yazık ediyorsun şu takıma yazık

Muhteşem bir oyun. Mostfa beyinsizi yerine diagne girmiş olsa atmıştık bir tane. Dilerim bay ve mostafanın giydiği son forma olur

Geri
Üst Alt