⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

İşte böyle olduğu zaman sinir oluyorum

Rakibin tek derdi zaman geçirmekti ve başardılar

Bunu 2. yarı başladığında bizim yapmamız gerekirdi

2. yarı başladığından golü yiyene kadar topu rakibe bıraktık ve oynamalarına izin verdik

Feghouli-BAY değişikliği de tamamen yanlıştı

Rakip oynuyor ve üstüne geliyor, yapman gereken şey topa hakim oyuncu alıp oyunu tutmaya çalışmak, rakip yerine sen topla oynayacaksın

Hoca 2. yarı başından Mustafa-Ömer değişikliğine kadar hata yaptı

Buna rağmen tekrar öne geçme fırsatı da 2-3 kez geldi

Ama Halil vuracağına çok geveliyor
Mustafa ise pozisyon bilgisi çok eksik ve aşırı heyecan yapıyor

2’ye 1’de çok daha erken pası vermesi lazımdı
Vermeyip sağına çektiyse artık orda vuracaksın, onu da yapmayıp önü kapandıktan sonra pas vermeye çalıştı
Resmen eline yüzüne bulaştırdı

Buna da şükür, yiyedebilirdik
Geçiş oyunu sakarlıklar, geveleme ve tecrübesizlik dışında fena değil
Ammaa şu topu tutma, oyunu bizim oynamamız ve düzgün set oyunu olmadan işimiz hep şansa kalıyor

Mustafa muhammede kizamiyorum Halil sevdasi yüzünden adam devamlı oynayamiyor, tam forma giriyor gol atıyor hopp kenara ..Diagne gibi değil herif etkileniyor... Terimin saçma sapan forvetsiz taktiği ile biz 2 gol atamayiz, birde ilk yari takım çok gereksiz boş preslerle yordu kendini..

M.o.Diagne Hamlesine 75 filan yapacaksinki Gebermis rakip afallasasin sen 85 80 de sokuyorsun adamlari top oraya gelene kadar mac bitiyoryedigimiz Golden sonra cok gol kacirdik.Bide benim anlamadigim Feg oyundayken neden surekli onu kacirmaya calisiyoruz adam kendini kaldiramiyor bizi onu defansin arkasina kosturuyoruz cok sacma .

Büyük fırsat kaçtı. Moskova ya fark bile atabilirdik. Marsilya da Lazio da iyi takım ne olacaği belli olmaz o maçların.

Mustafa muhammede kizamiyorum Halil sevdasi yüzünden adam devamlı oynayamiyor, tam forma giriyor gol atıyor hopp kenara ..Diagne gibi değil herif etkileniyor... Terimin saçma sapan forvetsiz taktiği ile biz 2 gol atamayiz, birde ilk yari takım çok gereksiz boş preslerle yordu kendini..
Halil olmada su tip maclarda ceza sahasina bile yaklasamazsin bu kadar basit degil bu isler.Aynisi Konya macindada oldu ilk yari 2veya 3 pozisyona girdik.Halil cikinca hic bisey yapamadik.

Bu takımı kim kurduysa Nelsson hariç bu transferleri kim yaptıysa hepsini cebinden karşılasın. Galatasaray tarihinin en kötü kadrolarından birisi ile karşı karşıyayız, rezalet. Bir de Galatasaray galibiyetine 1.40 oran vermişler şaka gibi… Ptt takımı ile oynasa bile GSye 1.40 verilmez.
Biraz abartmışsın bence. Evet gol noktasında kalitesiziz ama bence gayet güzel bir mücadele vardı. Ara ara yapılan tek paslarla kaleye direk gitme vs. olumlu işler oluyor.

Neyse sağlık olsun. Kaybedebilirdik de, adamlar son dakikalarda kacirdilar.

Geri
Üst Alt