⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Renktaş bi oyuncu güven hissetmediğinde her olayda tek suçlu görüldüğünü düşündüğünde en iyi yaptığı şeyi bile yapamaz,özgüven bırakmıyor çocukta,çocuk normalde çeker sağa zımbalardı eskiden şimdi hata yapmayayım korkusundan daha kötü hata yapıyor.mesele budur

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir oyuncu güven hissetmediğinde takımın penaltıcısının elinden topu alıp penaltı kullanmaz. Bunun terim ile güven ile alakası yok. Tamamen kararsızlığı yüzünden olan bir durum. İlk önce şuta niyetlendi sonra atamayacağını hissedip pasa yöneldi. İkisini de yapamadı. Buna özgüven kaybından ziyade baskıyı kaldıramamak denir. Maç 1 1 değil de 1 0 olsaydı kararsız kalmazdı. Bu arada Mustafa kötü oyuncu değil...

FDYAIZUX0AQtIPl

Evet burada Mostafa'ya atağı berbat et diyen Terim'di zaten. Arkadaş anladık Terim'i sevmiyorsun da gözünü bari kör etmesin bu. Penaltıyı zaten Cica atacaktı Mostafa gidip elinden aldı.
geri zekali topa bassa yanindaki bombos

Barış konusuna kendim için not düşeyim.
Bu çocuğun santraforda denenmesi taraftarıyım. Fizikle falan içinden belki bir Burak Yılmaz çıkar.

Bazen sevmesekte tecrube cok degerli hele boyle zamanlarda. Simdi acik acik, o Moustapha'nin pozisyonda Babel olsaydi yerine gol cikarirdik yani en azindan kaleye sut giderdi, penalti olurdu birsey olurdu yani. Dogru zamanda almasi lazim hocanin artik. Adama'da kizamiyorum, biz kiziyoruz hep Babel girer mi diye gercekten girmeliydi oyun buna dondu cunku sakin ama hucumu dusunen bir oyuncu ihtiyacina. Diagne bile girdikten sonra fark yaratti. Bence MO'dan once Diagne girmeliydi hatta.
Babel konusuna katılıyorum. Gol lazımken denenebilir ancak yaratıcı olarak kullanılmamalı bence. İki kanat varken forveti ikilemek adına falan. Mostafa değişikliğinde Hoca Moskova'nın bir puana yatmak için geri çekileceğini düşündü muhtemelen. Hocanın mantığında bir hata yoktu bence. Önceki maçlarda kapalı savunmada Mostafa daha etkiliydi ama Diagne-Halil değişikliği yerine o dakika Mostafa'yı çıkarırdım. Bir hata varsa orada var. Bir de geri çekilince Taylan hamlesini 55-60 arası ben çok bekledim ancak Hoca yapmadı. Yapsaydı skoru korurduk belki ama ilerisi için böylesi daha hayırlı olmuş olabilir.

Bir oyuncu güven hissetmediğinde takımın penaltıcısının elinden topu alıp penaltı kullanmaz. Bunun terim ile güven ile alakası yok. Tamamen kararsızlığı yüzünden olan bir durum. İlk önce şuta niyetlendi sonra atamayacağını hissedip pasa yöneldi. İkisini de yapamadı. Buna özgüven kaybından ziyade baskıyı kaldıramamak denir. Maç 1 1 değil de 1 0 olsaydı kararsız kalmazdı. Bu arada Mustafa kötü oyuncu değil...

O maçta özgüveni yerindeydi ,kaçırınca terim konuştuda konuştu penaltıyı ve tüm suçlu gene muhammedmiş gibi konuştu üstünede bi sonraki maç ve bu maç yedeğe çekti,sıkışınca oyuna aldı sonrada bişey bekliyor.haksızlık yaparsan verim bekleyemezssin

O maçta özgüveni yerindeydi ,kaçırınca terim konuştuda konuştu penaltıyı ve tüm suçlu gene muhammedmiş gibi konuştu üstünede bi sonraki maç ve bu maç yedeğe çekti,sıkışınca oyuna aldı sonrada bişey bekliyor.haksızlık yaparsan verim bekleyemezssin

Ne yani hata yapana hocası hata yaptın diyemeyecek mi? Bununla özgüveni yıkılıyorsa bir oyuncunun hemen gidebilir. Kusura bakma uefa kupasını kazanan kadro, 2008 milli takım kadrosu maçın ortasında küfürler yerken daha da azimli oynuyordu. Abicim bu işi yapıyorsan alkışı aldığın kadar zılgıt da yemeyi bileceksin. Hepsinden de daha güçlü bir şekilde çıkmayı öğreneceksin. Öyle hocası laf söylemiş bağırmış çağırmış da o da özgüvenini kaybetmiş.

İkinci yarının ortasından itibaren epey şans bulduk da malesef değerlendiremedik. Onlar da buldu da bizimkiler saha çok ve daha net idi. Muslera’nın çizgide kurtardığı top 1 puanı getirdi valla.

Bu takimin net bitiricilik sorunu var. Ligde de xg sayimizdan epey az attik. Gedson falan gelirmi bilmem ama forvet lazim.

Arkadaşım ne oyunculara hocaları nasıl kızıyor tepki gösteriyor. Hata yapan oyuncuya tabi kızacaksın ki bir daha hatasını yapmasın. Bu adam 16-17 yaşında oyuncu değil. En ufak tepkide çöküyorsa gitsin başka meslek yapsın.

Ne yani hata yapana hocası hata yaptın diyemeyecek mi? Bununla özgüveni yıkılıyorsa bir oyuncunun hemen gidebilir. Kusura bakma uefa kupasını kazanan kadro, 2008 milli takım kadrosu maçın ortasında küfürler yerken daha da azimli oynuyordu. Abicim bu işi yapıyorsan alkışı aldığın kadar zılgıt da yemeyi bileceksin. Hepsinden de daha güçlü bir şekilde çıkmayı öğreneceksin. Öyle hocası laf söylemiş bağırmış çağırmış da o da özgüvenini kaybetmiş.
Oyuncu 16-17 yaşında olur tamam mantıklı dersin 24-25 yaşında oyuncu tepki kaldıramıyormuş sanki bana pamuk prenses.

Geri
Üst Alt