⚽ AL 21/22 E Grubu M:4 | Galatasaray 1-1 Lokomotiv Moskova | MS | 4 Kasım

Şut çekeceğimiz yerde pas atıyoruz, pas atacağımız yerde şut çekiyoruz. Attığımız golde bile Feghouli'nin aslında ceza alanında daha müsait olan oyuncumuza (Kerem veya Halil'di) pas vermesi gerekiyordu. Neyse ki güzel vurdu gol oldu.

Oyun fena değildi. Set oyunumuzda gelişme olduğunu düşünüyorum. Özellikle ilk yarıda Kerem ve Cica'nın PvA'ya hazırladığı pozisyon çok güzeldi. Hakem ofsayt verdi ama pozisyon benim gördüğüm kadarıyla temizdi. PvA orada içeri çevirse Kerem boş kaleye bırakacaktı.

Bu yilin pozisyon zenginligi acisindan acik ara en iyi maciydi sanirim. 3-4 atmaliydik. Oynanan oyuna cok fazla soylenecek birsey yok. Aslinda Taylan'siz orta sahanin daha iyi oldugunuda gorduk.
morutan taylandan çok daha efektif savunma katkısı veriyor. taylansız berkan cica morutan ortasahasında ısrar etmemiz lazım

Bu takımın oynayacağı en ideal 11'i buldum

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Berkan
Halil Morutan Cicaldau Kerem
Diagne

gecen hafta da bjk macinda sahada hayalet gibi dolasan cagneye sövüyorduk la

nasil yine ilk 11 adami oldu hemen

Yanlız dün marsilya ve laziolular bizden kat kat daha kahrolmuştur.biz takıldık müthiş fırsat geçti ellerine ,lazio diyordur la bir sıfırdan çevirdik nasıl koruyamadık galibiyeti güzelim fırsatı teptik ,marsilyalılar diyordur 1-0 öne geçtik kendi sahamızda nasıl mallık edip geriye düştük ,budefada dengeyi kurduk üçü atamadık.biz enazından diyoruz hem puan farkı korundu hem lideriz hem marsilya maçını içerde oynayacaz lazio rusya soğuğunda oynayacak lokoda dünki sonuçlardan sonra yola devam edebiliyor ve kısmetse tam takım lazio maçına çıkacaklar belki.

Yani herhalükarda iki kat avantaj elimizde ALLAHA şükür.lazio yenilse biz berabere bile kalsak birinciliğimiz garantidir.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O kadar iyi oynadik ettik diyoruz kaleyi tutan 1 sutumuz varmis.

Bu kadar mallik yapmamamiz lazim son paslarda

Marsilya‘yı içerde yenemezsek liderlik hayal. Lazio Moskova çöpünü dışarda yener, liderlik maçında da evinde bizi yener.

Marsilya ve Lazio kalan iki maçını kazanıp bizim 3. bitirmemiz korkutmuyor mu kimseyi herkes liderik için konuşuyor ama benim içimde sıkıntı oldu bu 🤣

Fatih Hoca Deniss Man i çok istedik Parma vermedi diyor, galiba devre arasinda alabiliriz

Geri
Üst Alt