- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
halil ve taylanla maglubiyet garantidir bence.reis halil çatne ve mostafanın toplamından daha yetenekli 1i, ısrar edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halil ve taylanla maglubiyet garantidir bence.reis halil çatne ve mostafanın toplamından daha yetenekli 1i, ısrar edelim
Yetenekli olabilir lakin tam bir camasir makinesi hayridas. Cift forvet oynamiyorsak hic oynamasin bencereis halil çatne ve mostafanın toplamından daha yetenekli 1i, ısrar edelim
Halil'i kanat veya yardımcı forvet yapıp santrafor olarak Diagne,Mo ikilisinden birinin oynaması gerekiyor.Bu maçta olmasa bile ligde şunu deneyelim.
yedlin nelson marcao pva.
taylan berkan
morutan cicaldau kerem
halil
halil ve taylanla maglubiyet garantidir bence.
Halil'i kanat veya yardımcı forvet yapıp santrafor olarak Diagne,Mo ikilisinden birinin oynaması gerekiyor.Bu maçta olmasa bile ligde şunu deneyelim.
Mohamedin aldigi gezegen etkileri super ogün ama halil mohamedin arkasinda oynasin.mohamed gecenin yildizi olabilir
yedlin nelson marcao pva.
taylan berkan
morutan cicaldau kerem
halil
Gol atamayan forveti + gol yediren orta sahayı niye bu kadar seviyorsunuz anlamıyorum. @Hayri Cund
Taylan'ı 65'te değil 45'te alıp Cicaldau'yu çıkarsak muhtemelen maçı almıştık.Gol atamayan forveti + gol yediren orta sahayı niye bu kadar seviyorsunuz anlamıyorum. @Hayri Cund
cagne harici gol atan forvet yok o da güvenilir biri değil, halil etrafındakileri oynatabiliyor
taylan olmasa ortada feguli fln oynayacak başka adam yok.
Taylan'ı 65'te değil 45'te alıp Cicaldau'yu çıkarsak muhtemelen maçı almıştık.
orta sahada yine yeniden ÖMER BAYRAM diyorum
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildison 30 dk girmesi gereken isimlerden biriorta sahada yine yeniden ÖMER BAYRAM diyorum
Cengizden emin miyiz abiPayet ve Cengiz kesin yoklarmis. Bakalim nasil gol yiyecegiz.