- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Selam Tarot oklarına fısıldayan adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam Tarot oklarına fısıldayan adam.
EvetKoreografi varmı
Doğruları konuşuyoruz kusura bakmayin. Sizin gibi koru körüne desteklemiyoruz. Hikaye anlatmayinResmen yenilelim de insanların elinde hocayı savunacak koz kalmasın kafasıyla takip ediyorsunuz takımı. Mide bulandırıcı.
Tebrik edeceğim ama gidişat iyi değilBiz tokatlarsak sen nabıcan yunus abi
Hadi oradan ya. Körü körüne destekliyorum Galatasaray'ı zira taraftarlık budur. Nefret ettiğim hocalar başındayken de takımım hep kazansın istedim normal taraftarlar gibi. Rezillik diz boyu ya insan birazcık utanır , sana hikaye niyetine başka şeyler anlatırdım da counter botu zekasında biri için ceza almaya değmez.Doğruları konuşuyoruz kusura bakmayin. Sizin gibi koru körüne desteklemiyoruz. Hikaye anlatmayin
Allah aşkına ne anlatıyon dayı ya,Marsilya yenmek oğlu yenmek zorunda ,biz değil ,yani marsilya kadar değiliz.biz bu grupta nasıl bu puana ve liderliğe çıktıysak aynı oyunu oynamaya devam etmeliyiz.biz daha kaliteli lider vasıflı level artı level atlatacak enaz iki oyuncu alana kadar deplasman futbolu oynamak zorundayız buna mecburuz.maçın 90 dkksı elbette değil maçın 30 dkksı istenilen şekilde oynarsın.mesela diyebilirsinki arkadaş ben ilk 15-20 dkk baskılı oynayıp taraftarı arkama alarak bi gol bulayım birde ikinci yarı ilk 15 dkk baskılı oyniyim.skora göre öndeysem ilk 20 dkkdan sonra ve ikinci yarı 60 tan sonra rakibin tüm riskleri göze alarak geleceği dakikalar olan 80 ve 90+ ları geride beklerim.
Sahanda bile olsa yeterli düzeyde değilsen geride beklemenin deplasman oyununu oynamanın ayıbı yoktur.ne zaman baba takım kalitesine geldin o zaman maçın 65-70 dkksını ezmeyi oynarsın
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Counter botu zekası mi? Aklinca hakaret ediyorsun. Senin o sevdiğin hocan mac gitti diye kırmızı karti bilerek gördü. Kameralar karsisina çıkamadı neden bahsediyorsun sen. Komik olmayın.Hadi oradan ya. Körü körüne destekliyorum Galatasaray'ı zira taraftarlık budur. Nefret ettiğim hocalar başındayken de takımım hep kazansın istedim normal taraftarlar gibi. Rezillik diz boyu ya insan birazcık utanır , sana hikaye niyetine başka şeyler anlatırdım da counter botu zekasında biri için ceza almaya değmez.
Geçiş oyunu bunlarla mı oynanıyormuş sadece. Neler öğreniyoruz yav.İlerde 4tane sprinter kontracın olur oynarsın. Ok.
Sende haklısın Feghouli gibi kağnılar müstehak sizeGeçiş oyunu bunlarla mı oynanıyormuş sadece. Neler öğreniyoruz yav.
Size dediğin kim. Feguliciler diye bir şey mi var. Ben hiç sevmem kendisini de.Sende haklısın Feghouli gibi kağnılar müstehak size
Allah aşkına ne anlatıyon dayı ya,
Fb maçında ilk yarıda deplasman futbolu oynadın da noldu. 35dk boyunca 18 yaşında ki veledi göremedik fb kalesini. Kerem olmasa hücuma çıkamıyoduk. Adamların ayağına verdik topu mal gibi kovaladık durduk.
İlerde 4tane sprinter kontracın olur oynarsın. Ok.
Takım hücum ağırlıklı oynamadıkça daha çok maç kaybeder
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildiYemişim skorunu kendi evimde 10 kişilik fb ye defans yaparak mı kazanaydım. İyice alıştırdınız taraftarı vasatlığa.Ne oldu?1-0 öne geçtin.yediğin iki golde takım olarak hücumda olduğundan yedin,katı defansı gevşettiğin için karga deplasmanında içerde loko maçında goller yedin ve yüzde yüz gol pozisyonları verdin.niye lazioya karşı yemedin niye marsilya karşısında yemedin niye loko deplasmanında yemedin?
Senin iyi oynadığın oyun belli,o oyunla lidersin ve o oyunu oynamak zorundasın.yoksa böyle her maçı öne geçsen bile yenilir milletin dalgasına düşersin
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu Guendouzi gibi bir oyuncumuz olsaydi simdi bambaska seyler konusuyor olabilirdik. Bizde olsa taraftarin tapacagi bir oyuncu ama iste bize çattı yapacak bi sey yok