AL 21/22 E Grubu M:5 | Galatasaray 4-2 Marsilya | MS | 25 Kasım

Doğruları konuşuyoruz kusura bakmayin. Sizin gibi koru körüne desteklemiyoruz. Hikaye anlatmayin
Hadi oradan ya. Körü körüne destekliyorum Galatasaray'ı zira taraftarlık budur. Nefret ettiğim hocalar başındayken de takımım hep kazansın istedim normal taraftarlar gibi. Rezillik diz boyu ya insan birazcık utanır , sana hikaye niyetine başka şeyler anlatırdım da counter botu zekasında biri için ceza almaya değmez.

Marsilya yenmek oğlu yenmek zorunda ,biz değil ,yani marsilya kadar değiliz.biz bu grupta nasıl bu puana ve liderliğe çıktıysak aynı oyunu oynamaya devam etmeliyiz.biz daha kaliteli lider vasıflı level artı level atlatacak enaz iki oyuncu alana kadar deplasman futbolu oynamak zorundayız buna mecburuz.maçın 90 dkksı elbette değil maçın 30 dkksı istenilen şekilde oynarsın.mesela diyebilirsinki arkadaş ben ilk 15-20 dkk baskılı oynayıp taraftarı arkama alarak bi gol bulayım birde ikinci yarı ilk 15 dkk baskılı oyniyim.skora göre öndeysem ilk 20 dkkdan sonra ve ikinci yarı 60 tan sonra rakibin tüm riskleri göze alarak geleceği dakikalar olan 80 ve 90+ ları geride beklerim.

Sahanda bile olsa yeterli düzeyde değilsen geride beklemenin deplasman oyununu oynamanın ayıbı yoktur.ne zaman baba takım kalitesine geldin o zaman maçın 65-70 dkksını ezmeyi oynarsın

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah aşkına ne anlatıyon dayı ya,

Fb maçında ilk yarıda deplasman futbolu oynadın da noldu. 35dk boyunca 18 yaşında ki veledi göremedik fb kalesini. Kerem olmasa hücuma çıkamıyoduk. Adamların ayağına verdik topu mal gibi kovaladık durduk.

İlerde 4tane sprinter kontracın olur oynarsın. Ok.

Takım hücum ağırlıklı oynamadıkça daha çok maç kaybeder

Hadi oradan ya. Körü körüne destekliyorum Galatasaray'ı zira taraftarlık budur. Nefret ettiğim hocalar başındayken de takımım hep kazansın istedim normal taraftarlar gibi. Rezillik diz boyu ya insan birazcık utanır , sana hikaye niyetine başka şeyler anlatırdım da counter botu zekasında biri için ceza almaya değmez.
Counter botu zekası mi? Aklinca hakaret ediyorsun. Senin o sevdiğin hocan mac gitti diye kırmızı karti bilerek gördü. Kameralar karsisina çıkamadı neden bahsediyorsun sen. Komik olmayın.

Biz Galatasarayın geleceğini düşünüyoruz. Galatasarayi seviyoruz diye hocanin yaptığı hataları gormezden gelemeyiz. Ki yaptığı hatalar puan kaybına neden oluyor. Yenilsek diye de dua etmiyoruz. Marsilya kötü takım değil.

kuzey tribününde yerimizi alacağız, umuyorum ki fenerbahçe maçını unutturacak bir maç olacak
#saldırgalatasaray

Allah aşkına ne anlatıyon dayı ya,

Fb maçında ilk yarıda deplasman futbolu oynadın da noldu. 35dk boyunca 18 yaşında ki veledi göremedik fb kalesini. Kerem olmasa hücuma çıkamıyoduk. Adamların ayağına verdik topu mal gibi kovaladık durduk.

İlerde 4tane sprinter kontracın olur oynarsın. Ok.

Takım hücum ağırlıklı oynamadıkça daha çok maç kaybeder

Ne oldu?1-0 öne geçtin.yediğin iki golde takım olarak hücumda olduğundan yedin,katı defansı gevşettiğin için karga deplasmanında içerde loko maçında goller yedin ve yüzde yüz gol pozisyonları verdin.niye lazioya karşı yemedin niye marsilya karşısında yemedin niye loko deplasmanında yemedin?

Senin iyi oynadığın oyun belli,o oyunla lidersin ve o oyunu oynamak zorundasın.yoksa böyle her maçı öne geçsen bile yenilir milletin dalgasına düşersin

Ye
Ne oldu?1-0 öne geçtin.yediğin iki golde takım olarak hücumda olduğundan yedin,katı defansı gevşettiğin için karga deplasmanında içerde loko maçında goller yedin ve yüzde yüz gol pozisyonları verdin.niye lazioya karşı yemedin niye marsilya karşısında yemedin niye loko deplasmanında yemedin?

Senin iyi oynadığın oyun belli,o oyunla lidersin ve o oyunu oynamak zorundasın.yoksa böyle her maçı öne geçsen bile yenilir milletin dalgasına düşersin

Yemişim skorunu kendi evimde 10 kişilik fb ye defans yaparak mı kazanaydım. İyice alıştırdınız taraftarı vasatlığa.

Gözünüzde büyüttünüz karagümrüğü 80 dk mıy mıy top oynadık. Golü yemeden hücumcu bile almadı terim oyuna. Sıkışınca sal diagneyi sal mamiyi forveti ikile doldur boşalt. Bumudur yani olay

Takımı ve hocayı savunucam diye şekilden şekle girip komik durumlara düşen skandal üyeler ve yorumlar görüyorum

Bu üyelerimiz için eskisi gibi paf forumu açılmasını talep ediyor,dağdaki çobanla benim yorumum aynı olmasın diyor,kendilerini geliştirmeleri için onlara fırsat tanıyor,görmeleri için göz doktoruna gitmelerini tavsiye ediyor,dost olduğum için acı söylerim kusura bakmayın diyor,bu postu okuduğunuz içinde teşekkür ediyorum

Geri
Üst Alt